No, ty bys mel jit zpatky na zakladni skolu a naucit se cist, popr. naucit se vytahovat si informace z textu, protoze pak pises takovehle zcestne prispevkyKrata wrote:pak s timhle materialem jednat..
když jdeš na ně po dobrym, bodnou ti kudlu do zad, nedaji si nic vysvětlit, oni maji jedinou pravdu, všichni okolo jsou pozéři a HLAVNĚ! jsou to HCRP hráči!! Přesně vědi, co DM dělá ve hře během incidentu, svoje chyby vysvětlujou jako hraní RP postavy a nezvládnutí cizího RP vysvětlují jako chyby, ale těch už tu bylo a bude....
Pokud si myslis, ze to zvladas, tak si projdi vse co k tomu bylo napsano (i v PM) a pak - zjevne k tvemu prekvapeni - zjistis, ze cele vlakno bylo zalozeno z uplne jinych duvodu nez ve ktere se to pak zvrhlo a ze jsem nase chyby pripustil. Problem byl, ze jste pranyrovali hlavne nas dva, ale to ze cely konflikt byl nezvladnuty jak ze strany hracu, tak i DM, ktery jej "ridil", tj. tebou - a za tim si stojim - tak o tom ani popel.
Dale, jestli beres "jit po dobrem" to, ze mne napises (kvuli nejakemu svemu vnitrnimu nutkani ci uspokojeni) PM kde to zrekapitulujes ve stylu: tys udelal tyhle chyby..., jen se vymlouvas na... a nakonec mi vycitas hru "prehnaneho hrdiny"... v situaci, kdy pak pripustis, ze ti "tohle" uniklo, protoze ses koukal na TV... tak si to klidne odpust. Taky to je dle meho duvod, proc mas k tomu nejmensi pravo se - z meho uhlu pohledu - vyjadrovat, protoze jsi od zacatku nezastaval neutralni postoj (jak by melo nalezet DM) + ackoliv jsi byl pritomnej, tak jsi se hre skoro nevenoval.
A jeste poznamka, vetsina DM s kterymi jsem mel tu cest s vyjimkou Cairona a Marvina maji zasadni problem akceptovat charakter postavy jakou hrac hraje a snazi se jim vnucovat svuj pohled a sve predstavy jak maji hrat - a to bud kvuli tomu, ze netusi jaky charakter postavy hrac hraje nebo ze svych nejakych vnitrnich pohnutek a pocitu uspokojeni maji potrebu do vseho zasahovat. A to byla minimalne i tvoje chyba, kdy ses obul do me aniz jsi vubec tusil jak vadnej po psychicke a emocni strance Akin je.
Edit: Jinak me neberte moc vazne, jen se "nudim"
Edit2: a uz me nudi i tohle...