Stájník
Stájník
Bybo by dobré časem nascriptovat a do Severní části Karathy k dílnám umístit npc, u kterého by bylo možné velmi levně ustájit koně a jiná jízdní zvířata. NPC by vydalo potvrzení a jízdní zvíře by jakoby odvedl do stájí (takže by tam nestálo).
Mám na poměry nwn poměrně solidní počítač a stejně mi to občas když jdu kolem někdy celkem laguje.
Mám na poměry nwn poměrně solidní počítač a stejně mi to občas když jdu kolem někdy celkem laguje.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Re: Stájník
jo s tím bych souhlasila
tam je totiž koní tolik,že to fakt potom solidně laguje
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
dobrej nápad 
Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím
Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
Něco podobného by opravdu neškodilo, až bude čas. Včera mě ten lag u severní brány málem vyhodil ze hry a následně jsem napočítal 7 koní, 3 poníky a 2 muly. Dva poníci se pak dobívali do akademie Brana Rozvážného. V tu chvíli jsem začal přemýšlet kolik by asi bylo koňského salámu, kdyby se všechny tyhle dravé bestie dostali do spárů rasovi.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
a tak to udělejte stejně jako to je u Ivory...tím myslim stáj, jak se tam prodávají koně, akorát by se tam neprodávli koně jen ustájili...proste nová lokace...
Lefur - trpajzlík, řiká si Ruda a má rád pívo
Piwien - mladý, hravý, zatím moc nedůvěřlivý rudý dráček
- Modrovousice
- Měšťan
Je to asi časově nejmín náročné řešení. Budova stodoli určená pro koně. Nemusí se scriptovat nějaký stájník, jen si majitel vjede s koněm do stodoli, zaparkuje jako u brány dříve a odejde. Přibude jen nová lokace.
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Modrovousice wrote:Je to asi časově nejmín náročné řešení. Budova stodoli určená pro koně. Nemusí se scriptovat nějaký stájník, jen si majitel vjede s koněm do stodoli, zaparkuje jako u brány dříve a odejde. Přibude jen nová lokace.
jj přesně tak jsem to myslel...
Lefur - trpajzlík, řiká si Ruda a má rád pívo
Co je moc to je moc... To už se ani neobtěžujete dát koně ke zdi jak se přivazujou? ted si stojej volně kde se dá.... Ještě že ty koně nedělaj koblihy 
Jeden jedinej kůň stojí tam kde má
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
-
sandoftime
- Urozený
nová lokace určená výhradně pro koně? no ušetří to lagy těm, co koně nemají, ale ty co do té stodoly narvané lagujícími zrůdami vlezou aby tam ustájili svou lagující zrůdu lituju
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
ono spíš jde o ten počet NPC
když vlezeš k rackovi taky se to škube jako prase, protože ta lokace je přeplněná
když vlezeš k rackovi taky se to škube jako prase, protože ta lokace je přeplněná
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Jasně to by bylo supr udělat budovu venku před bránou takovou stájsandoftime wrote:nová lokace určená výhradně pro koně? no ušetří to lagy těm, co koně nemají, ale ty co do té stodoly narvané lagujícími zrůdami vlezou aby tam ustájili svou lagující zrůdu lituju
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
Ten obrázek pobavil pěkně.zachy wrote:Co je moc to je moc... To už se ani neobtěžujete dát koně ke zdi jak se přivazujou? ted si stojej volně kde se dá.... Ještě že ty koně nedělaj koblihy
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Spíš než lokaci asi myslel NPC, kterému řekneš "ustáji mi mého Ohňohříváka" načež NPC popadne Ohňiváka a smaže ho z lokace (a uloží do databáze), když si ho vyžádáš zpět, zase to ho z databáze přičaruje. Samozřejmě, poplatek za zaplacení je nutný...
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Když tam dáme poplatek, tak se na to každej vykašle a jsme tam, kde jsme byli. Leda by se platily pokuty za znežišťování města.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.