Dar Garag
Re: Dar Garag
Hag Grarsky pasak a bojovnik Garett se taky hlasi mezi domobranu 
Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
Tariel, Kora a ještě někdo, možná daladan tam přišli a chtěli to sami ve třech město zbourat, jenže, jestli kráťa zaspal nebo kdo to měl na starost, tak od tý doby se tam nic nedělo 
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
pozdě... už tam byla... zbytek z ní je zpátky dole v podtemnu a bez letlamp...Sapal wrote:Přitáhnu bandu negrů s letlampama a karatská armáda pozná středověk.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Hmm se to zvrhlo ve spam, no co už.
Vyvozuju z toho teda to, že se tam chodit může.
Vyvozuju z toho teda to, že se tam chodit může.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Mno nikdo kompetentní se tu nevyjádřil. Já sám nevim, jak to tam teď panuje, tak bych usuzoval, že pokud se tam dá dostat, tak to prostě přístupný je.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Dar Garag-my jsme tam měli udělaný Q, je to pevnost nad kterou převzala vládu Karatha, takže pro dobré je přístupný.
Hag Grar-ve válce, nedoporučuju tam chodit, protože vojáci by vás určtiě nepustili.
Hag Grar-ve válce, nedoporučuju tam chodit, protože vojáci by vás určtiě nepustili.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
ted ale jina myslenka - cca pul roku nebo jak dlouho je velika cast karathske armady vazana hag gar - takze hlidkovani po karathskym panstvi nemuze byt tak dusledne a celkove je karatha mnohem nepripravenejsi na uder na ni samotnou..
nwn
To je pravda, ale nemá smysl to tu rozebírat, taktika patří do hry. Tenhle topic byl založený k uplně jinému účelu.Sveneld wrote:ted ale jina myslenka - cca pul roku nebo jak dlouho je velika cast karathske armady vazana hag gar - takze hlidkovani po karathskym panstvi nemuze byt tak dusledne a celkove je karatha mnohem nepripravenejsi na uder na ni samotnou..
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Tretas wrote:To je pravda, ale nemá smysl to tu rozebírat, taktika patří do hry. Tenhle topic byl založený k uplně jinému účelu.Sveneld wrote:ted ale jina myslenka - cca pul roku nebo jak dlouho je velika cast karathske armady vazana hag gar - takze hlidkovani po karathskym panstvi nemuze byt tak dusledne a celkove je karatha mnohem nepripravenejsi na uder na ni samotnou..
a tak jasne. casto se stava ze se topic vyvine jinym smerem,nez k cemu byl zakladan, a kolikrat to neni na skodu veci
a je me uplne jasny kterym smerem miris - ja spis chtel ukazat i na jiny nahledy na hru z hlediska strategie siroke mase
nwn
Docela bych uvítal, kdyby v Hag-raru stáli karathští vojáci místo hag-rarskejch a vůbec všechno by mohlo vypadat trošku zničene atp....
p.s.: Teď jsem tam dlouho nebyl, ale když jsem tam byl minule tak to tak bylo....
p.s.: Teď jsem tam dlouho nebyl, ale když jsem tam byl minule tak to tak bylo....
Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím
Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků