Těźba dřeva

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
whitesnake01
Nováček

Těźba dřeva

Post by whitesnake01 »

Zdravím,
mám dotaz, koupil sem si sekyrku, že začnu těžit dřevo, ale nemůžu najít žádný strom, s kterým by to šlo, proběhl sem snad 20 lokací a furt nic...
přitom ty stromy u vody mě pripadají jako vrby, akorat u nich není žádný popisek a nejde je sekat, přitom hornictví me šlo normálně, tak se chci zeptat jestli ty vrby nejsou někde schovaný, případně jestli nemám chybu někde v instalaci, díky.......
DenGrasse
Ďábel

Re: Těźba dřeva

Post by DenGrasse »

Což se zkusit zeptat někoho ve hře, švarný jinochu? :wink:
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
whitesnake01
Nováček

Post by whitesnake01 »

no já sem chtěl, chodil po dílnách, ale nikdo nikde...... navíc jestli mám něco blbě v instalaci, tak se to ve hre pres RP bude vysvetlovat dosti blbe :) přece není možné aby na 20 mapách nebyl ani jeden strom co se dá posekat
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

Jestli ti ostatní čemesla fungujou, asi to v instalaci nebude... taky se mohlo stát žes měl smůlu a vytěžil ti je někdo před tebou...
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
innfra
Urozený

Post by innfra »

*podívá se do mapy a s klidem prohlásí* Ano je to možné, že na 20ti mapách na sebe navazujících nemusí být žádný těžitelný strom. 8)
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!
whitesnake01
Nováček

Post by whitesnake01 »

tak na to, ze to bylo v lese, a ze jde o základni strom, zda se to byti ponekud podivne....... behat cely den aby si clovek vydelal par korun neni uplne idealnim, uz sem nasel dub, ale kaslu na to, to se fakt neda.....
kucik
Temnota

Post by kucik »

whitesnake01 wrote:tak na to, ze to bylo v lese, a ze jde o základni strom, zda se to byti ponekud podivne....... behat cely den aby si clovek vydelal par korun neni uplne idealnim, uz sem nasel dub, ale kaslu na to, to se fakt neda.....
Thalie ma neco k tisicovce lokaci. A ano, prijit na to, kde co je chvilku trva. Ale pokud jsi prohledal dvacet, zbyva ti uz jen priblizne devet set osmdesat :)
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

whitesnake01 wrote:tak na to, ze to bylo v lese, a ze jde o základni strom, zda se to byti ponekud podivne....... behat cely den aby si clovek vydelal par korun neni uplne idealnim, uz sem nasel dub, ale kaslu na to, to se fakt neda.....
no, co se opravdu zeptat nekoho ve hre? Dilny a prazdne? To si asi nehral Thalii, včera nas tam bylo cca 10-15 lidí a každý by ti při obyčejnem RP hraní prozradil kde se mrcha vrba ukrývá... a překvapivě roste tam i co roste v realu...

Klidně na to kašli, zbyde vic pro ostatní...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Nenápadně poradím, vrby rostou u rybníka.
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Necrooo
Měšťan

Post by Necrooo »

Sobik wrote:
Nenápadně poradím, vrby rostou u rybníka.
Sem si ted vobehnul tolik vrb a par orechu, par i jinacich stromu. Myslim ze ty vrby jsou dobre pristupne.

Jen mala rada (nejsem si zcela jist) ..ale v lese u ivory stromy nenajdes (ne craftove), abys tam nehledal zbytecne.
innfra
Urozený

Post by innfra »

Hele, tam bych ani bez povolení netěžil. To by mohlo bejt o kejhák, nechtěl bych potkat nasranýho druida z shardonskýho hájku :lol:
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!
Necrooo
Měšťan

Post by Necrooo »

innfra wrote:Hele, tam bych ani bez povolení netěžil. To by mohlo bejt o kejhák, nechtěl bych potkat nasranýho druida z shardonskýho hájku :lol:
Druida rikas? *podiva se do spisu* spicata usiska, smaragdova pokozka ale tak jemna. *promne bradu* Inu kde dryadu nasel bych asi vi. Pro obrad tuze lukrativni zbozicko *bere bagl seker a jde do lese*
Locked