Dopisy, papiery, dokumenty

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
wekslo
Poutník

Dopisy, papiery, dokumenty

Post by wekslo »

Tyto tri nejsou persistentni, cili nevydrzej popsany restart, coz je myslim dost mrzute, kor pro nekoho kdo dela postaka ;)
Sylmael
Šlechtic

Post by Sylmael »

Mas to odskusane? Pretoze text zapisany ako premenna na predmete musi ostat persistentne aj po restarte. Uklada sa to totiz spolu s postavou. Ved ja som tak nosil niekolko dni zmluvu ktoru mi podpisal jeden hrac.

Pokial si manipuloval s tymito predmetmi v persistentnej truhle tak ta maze text jednoznacne, ale restart nie pokial je predmet ulozeny v batohu u hraca.
Last edited by Sylmael on 19:23 24. Oct 2007, edited 1 time in total.
Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
wekslo
Poutník

Post by wekslo »

Stoprocentne muzu potvrdit ze dva dopisy mi toto udelali (do truhel sem nic nestrkal) s tema dvouma dalsima si jistej nejsem, ale mam tucha ze sem je taky popsal ;) odzkousim i papiry a dokumenty...
Kiri
Velmistr

Post by Kiri »

taky sem zkousel, a vim, ze pokud jsem papir (konkretne papir), nacpal do truhly i s textem, tak truhla inkoust sezrala, ale pokud neco nosim u sebe tak se to derzi....pak je rozdil v tom, kdy by ltext psan. Kdyz napisu text a odlognu v dobe kdy se prubezne postava neulozi tak stane, ze chybi urcity kus deje postavy pred odlogem. Jinak si to nedokazu vysvetlit.
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe
wekslo
Poutník

Post by wekslo »

dneska az prijdu domu uvidim, ale asi to bude to s tim restartem jak si psal ;] nu uvidime
Locked