Dopisy, papiery, dokumenty
Dopisy, papiery, dokumenty
Tyto tri nejsou persistentni, cili nevydrzej popsany restart, coz je myslim dost mrzute, kor pro nekoho kdo dela postaka 
Mas to odskusane? Pretoze text zapisany ako premenna na predmete musi ostat persistentne aj po restarte. Uklada sa to totiz spolu s postavou. Ved ja som tak nosil niekolko dni zmluvu ktoru mi podpisal jeden hrac.
Pokial si manipuloval s tymito predmetmi v persistentnej truhle tak ta maze text jednoznacne, ale restart nie pokial je predmet ulozeny v batohu u hraca.
Pokial si manipuloval s tymito predmetmi v persistentnej truhle tak ta maze text jednoznacne, ale restart nie pokial je predmet ulozeny v batohu u hraca.
Last edited by Sylmael on 19:23 24. Oct 2007, edited 1 time in total.
Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
taky sem zkousel, a vim, ze pokud jsem papir (konkretne papir), nacpal do truhly i s textem, tak truhla inkoust sezrala, ale pokud neco nosim u sebe tak se to derzi....pak je rozdil v tom, kdy by ltext psan. Kdyz napisu text a odlognu v dobe kdy se prubezne postava neulozi tak stane, ze chybi urcity kus deje postavy pred odlogem. Jinak si to nedokazu vysvetlit.
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe