scitani bonusu

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Aznar
Šlechtic

scitani bonusu

Post by Aznar »

pokud mam jeden predmet, ktery mi vylepsuje univerzalni hody a vezmu si druhy, budou se mi ty bonusy scitat?
Terner Matson - ivorsky rybar a lovec
Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka
Grul - postrach Ivory
pepa48
Šlechtic

Post by pepa48 »

ano pokud vim tak mely by, ale nejsem si jisty jestli to neni take omezeno do nejakeho maxima
wekslo
Poutník

Post by wekslo »

na 99 procent se scitaj :] ale nejlepsi bude asi ozkouset (pokud se to scitat nebude, tu vec od tebe odkoupim ;] )
Anderson I
Měšťan

Post by Anderson I »

Jestli jsem správně pochopil nwnwiki, tak se sčítají do maxima +20, ale to maximum je se všemi ostatními bonusy, tj. i např. s featovým bonusem (CoT) a bonusem z spellcraft (ty se ale uplatňují pouze u kouzel).
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Anderson - tim si nejsem jisty, zda je to se vsim vsudy.. kdysi jsem si zkousel postavicku paladin - zaklinac - blackguard a ty savy byly dost vysoke na to, aby to bylo "jen" +20. Takze myslim, ze taspon ohle se do toho pocitat nebude. Ale mozna se pletu - neni to overene.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
pepa48
Šlechtic

Post by pepa48 »

mozna to bude tim ze paladin ma schopnost bonusu zachrannych hodu z charismy a pravdepodobne se to z te charismy bere jako zaklad jako obratnost odolnost a moudrost.. tudiz se to do tech +20 pravdepodobne nepocita... snad jsem to napsal srozumitelne, ale pokud to neni pravda tak me opravte
Locked