intervium s Meg!
dotaz:Meg co si myslis o vzniku ucednika cerveneho draka?
Meg odpovi koktave:
Byla jednou jedna zena a ta spadla hubou primo do draciho spermatu pred jednou jeskyni,zrovinka byla
tehotna a tak kdyz se nalokala cerstveho cosi z draka posililo ji to a dalo silu,ale nejen to....Ona dokonce
vesla do jeskyne za drakem,ktery ji chtel sezrat!Nejez me obrovity rudy draku,prisla jsem jen pro
radu.Napila jsem se tveho seme a mam z nej neuveritelnou silu.Co mi da jestevetsi silu?Drak vychrlil ohen
a nelidskym hlasem sdelil,ze pouze draci krev!Chci tedy aby me dite melo tolik sily co ty.Chci aby bylo
tvym ucednikem,na oplatku ti budu co mesic nosit cloveka jako potravu jen co se me dite narodi.Uzavreli
smlouvu.Kdyz se dite narodilo,ucilo se od samotneho draka a diky spermatu vypiteho pred porodem i
casem diteti supinata kuze a kridla narostla,diteti se kazda rana rychleji zocelila a jako dospely se
nazvyval ucednikem cerveneho draka.I s dalsimi pokolenimi se rodili novy ucednikove a nezanechali
tradic,ktere pretrvavaji dodnes...bajny drak stale zije a sidli kdesi v jeskyni aby mohl byt prikladem vsem
ojedinelim jedincum rodilym se z potomku ucednika cerveneho draka!
po vycerpavajici odpovedi Meg dopovi: A Ale ja o osobne na d draky neverim!

......... a pohadky je konec!