A byl první drak nebo vajíčko? Nebo dokonce bohové Dei-Anang s Lilith co nakladli vajíčka?
kucik wrote:Taková přírodopisná odbočka. Nějak mi nejde do hlavy, proč všichni cpou drakům šupiny, když hadi a ještěrky maj přece normoš kůži Jako, né že by zrovna draci nemohli mít šupiny jako ryba, ale proč sakra?
Možná to bude tím, že hadi a ještěrky spadají do řádu "Šupinatí"
Miky wrote:A byl první drak nebo vajíčko? Nebo dokonce bohové Dei-Anang s Lilith co nakladli vajíčka?
kucik wrote:Taková přírodopisná odbočka. Nějak mi nejde do hlavy, proč všichni cpou drakům šupiny, když hadi a ještěrky maj přece normoš kůži Jako, né že by zrovna draci nemohli mít šupiny jako ryba, ale proč sakra?
Možná to bude tím, že hadi a ještěrky spadají do řádu "Šupinatí"
PS:S draky nejsou žerty.
Řekl bych , že se jedná o biologickou metamorfozu šupinového nebo lamelového brnění.
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Modrovousice wrote:Já ale nemohu z hlavy vytlouc přdstavu dobrodruha co se v noci vkrádá do dračího doupěte za spící dračicí a... UF!
No a pane kronikář. A ten kříženec se narodil z vajčka?
Vajčka se líhnout, savci rodí. A jelikož drak v přeměně do člověka je savec, tudíž se normálně narodí.
A tu přeměnu beru tak, že to netrvá jen pár hodin, ale prostě je to jen na vůli draka, kdy se přemění zpátky.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Jak to u draků probíhá nikdo neví... ale někteří se domnívají že když dračice v lidské podobě otěhotní, nemůže se proměnit zpátky... ale kdo ví jak to je
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...