Co pijete?
Co pijete?
Voda, vodka, pivo, limonáda...? Pochlubte se. 
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Re: Co pijete?
co by měl asi tak pít správný plzeňák? 
i kdyžžž převážně jsem skromnáa postačí mi voda..bez bublinek,bo bublinky nemáme rádi
i kdyžžž převážně jsem skromnáa postačí mi voda..bez bublinek,bo bublinky nemáme rádi
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Neni nad čistou vodu, občas nějaký to pivo. Tvrdší alkohol jen vijímečně, když se zapíjí kopačky
Jinak mám rád sprite.
Jinak mám rád sprite.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Voda, víno....a dr.Pepper (zná to někdo? skvělé pití a s víněm přímo úžasné
)
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
víno, pivko, citrus a tullamor
.. nepohrdnu jinem ale to jen vyjímečně
doufám že se najde víc lidí na citruse, na minulém srazu sem byl nucen vypít většinu flašky, kterou sem koupil a doufal že vypiju v kolektivu, vykalit sám s pepou
doufám že se najde víc lidí na citruse, na minulém srazu sem byl nucen vypít většinu flašky, kterou sem koupil a doufal že vypiju v kolektivu, vykalit sám s pepou
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
- Modrovousice
- Měšťan
Nějčastěji vínko, Frisco no.... občas nějaké to pivo. Tvrdší moc nemusím ale zachutnalo mi portské
. Ale taky mám docela v oblibě lambrusco a když je zima tak nejlépe svařáček
.
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Hehe, já mám na víno špatný vzpomínky, takže už jenom: 
a 
a 
Říkejte mi Sob
Že piješ to cizácký pivo místo plzně, je ostuda !Sobik wrote:Hehe, já mám na víno špatný vzpomínky, takže už jenom:
a
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Inu ono to portské se nedá moc pít ve větším množství, díky jeho sladkosti ze? Jinak je řazeno mezi vína, nikoliv tvrdé nápoje. (ta pracovní deformaceModrovousice wrote:Nějčastěji vínko, Frisco no.... občas nějaké to pivo. Tvrdší moc nemusím ale zachutnalo mi portské. Ale taky mám docela v oblibě lambrusco a když je zima tak nejlépe svařáček
.
..abych dodal. V zimních měsících téže nepohrdnu svařáčkem či grogem.
Dr.Pepper se ještě vyrábí?-RoF- wrote:Voda, víno....a dr.Pepper (zná to někdo? skvělé pití a s víněm přímo úžasné)
Jablecny dzus,neperliva voda.....a male pivo....plzenske samozrejme....,ale v podstate jsem schopna vypit leccos v malem mnozstvi a hlavne kdyz vas na to nekdo pozve:)))
Lossë Hyaro
Ano ano vyrábí. U nás se sem tam objeví v obchodě.Sapal wrote:Dr.Pepper se ještě vyrábí?-RoF- wrote:Voda, víno....a dr.Pepper (zná to někdo? skvělé pití a s víněm přímo úžasné)
Já si tak jednu dobu myslel že skočil, ale možná je to útlum, protože se asi v česku moc nekupoval. Přitom ej to fajn pití...taková kola s višní
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.