Co pijete?

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

venomeq
Šlechtic

Re: Co pijete?

Post by venomeq »

no koukam ze vsici plzen ,plzen ale nikdo Svijany ...hmhm hm ..Svijany na prvnim miste pak az plzen bo Gcko.
Vino nepiju
Tvrdej Tak to je J.Walker , Tullamorka ....no a pak vodka nebo RUM a urcite slivka.
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
kucik
Temnota

Post by kucik »

Rejty má k rezavé vodě také kladný vztah. :mrgreen:
Attachments
DSC07272.jpg
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Top: Kuba Libre

To znáte? Přijede frajer na Kubu a vleze do první pořádný putiky, sedne za bar a zavelí na barmana: "Cuba Libre!"
Barman se opatrně rozhlídne po baru a odpoví: "Cuba no es libre..."

jinak havana, bacardi a pííívko samozřejmě (Bernard is the best)

u NWN se omezuju na vodu, čaj, kafe, a šumivé Céčko ve vodě...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Sapal
Měšťan

Post by Sapal »

-RoF- wrote:Ano ano vyrábí. U nás se sem tam objeví v obchodě.
Já si tak jednu dobu myslel že skočil, ale možná je to útlum, protože se asi v česku moc nekupoval. Přitom ej to fajn pití...taková kola s višní ;)
Já to pil naposledy jako malej, kde to kupuješ ty?
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Kdysi vodka (Finlandia, i když uznával jsem i Absolut) ve větších množstvích (paňáky 0,2-0,3 litru na ex :wink: :wink: )...

Teď jsem hrozně vyměkl a umravnil se...

Gin s tonikem, portské víno a vůbec sladší vína, Baileys, medovina a samé takové sladkosti spíš v malém množství a na chuť, než na opití.

Zjišťuji, že čím sem starší, tím méně piju a tím víc mám v oblibě zkoušení různých kvalitnějších věcí. Podobně to mám i u sýrů, masa... jsem čím dál víc vybíravý, když už mám jíst či pít něco na chuť a ne abych se prostě najedl/napil a vychutnám si kvalitu.

Jinak moje naprosto nejčastější pití je obyčejná voda z vodovodu (s citronem kdyz nejsem linej), někde za ní se krčí čaj, sem tam káva... daleko zatím cokoli s bublinkama (vinea, tonic...).

Prostředky na čištění kovů a žíraviny (Cola všech druhů) zásadně nepiju. Tak jednou za čtvrt roku tu zásadu prověřím a vždy po jednom hltu zjistím, že na ní nehodlám nic měnit.

Pivo piju čistě při těžké fyzické práci. Naposledy jsem ho pil asi před 10ti lety.
Last edited by LDamian on 16:39 01. Dec 2009, edited 1 time in total.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

Jsem na tom stejně jako LDamian, akorát že asi sem víc starší... :mrgreen:
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
loadr
Měšťan

Post by loadr »

he he...tak ja piju skoro všechno..vínečko pívečko...nějaký lepší rumík a občas i toho wizoura, nebo neco na ten způsob

bahňáku a co náš vetlín 2002....už mi asi došel, ale zajet se pořád dá :lol:
Modrovousice
Měšťan

Post by Modrovousice »

No já taky nepiji pravidelně a zásadně se neožírám. Pití beru jako společenskou záležitost na utvoření nálady. Odsuzuji ty co se chlubí tím jak se kde zeblili a byli totálně někde. Z nealka když už tak vodu(často se štávou), semtam čaj, každé ráno kakao :). S bublin mám nejraději točenou kofolu.
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.

Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci

Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Xantipa
DM Thalie

Post by Xantipa »

Cim lepsi piti, tim vic hard core RP 8) :mrgreen:
Modrovousice
Měšťan

Post by Modrovousice »

To je fakt, stačí sklenička vínka a nwn mě nějak víc baví :). U modní přehlídky jsem cucala porstké, u plesu víno...
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.

Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci

Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
artaxas
Šlechtic

Post by artaxas »

Voda z vodovodu, čaj, pivo a domácí ovoce (slivovica, hruška, jablkovica, ořechovka a jiné), cola, sprite,víno a takové ti aperitivky jsou fakt kakanec na mě.
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
venomeq
Šlechtic

Post by venomeq »

Tak tak nejlepci je pekne ciste Mlicko a hezky horke....nebo take kakao i kdyz uz to neni ono :lol:
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
Lord_Berserk
Velmistr

Post by Lord_Berserk »

Často si upeču maminčin tajný recept - ŠTRŮDL

Image + Image
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Jkerry
Poutník

Post by Jkerry »

Nejlepší vzpomínku mám na Finskou až na ty několikahodinový výpadky paměti :) . Hodně mě chutnají Svijany a Zlatej bažant.
Dobrá je i domácí slivovička. A kvalitní vinko. Jinak nealko nepiju nic jinýho než vodu obyčejnou neochucenou bez bublinek.
Diodric
Lathanien
Delrick
Xantipa
DM Thalie

Post by Xantipa »

Modrovousice wrote:To je fakt, stačí sklenička vínka a nwn mě nějak víc baví :). U modní přehlídky jsem cucala porstké, u plesu víno...
Mnam portsky .. Zkusila si nekdy (vychlazeny) puer s portskym? Na leto je to vyborne piti... Ja vim, ze tim znicim kvalitni caj a kvalitni porto, ale dohromady je to zvrhle dobre kombo :) (to neni z me hlavy, to jsem okoukala)

Ja u modni prehlidky tedy tvrde improvizovala a na piti nebyl cas :D Dodatecne vsem jeste jednou dekuji, byli a jste skvely!

Kdyz se nad tim opravdu zamyslim, tak piju prevazne turka a proteiny :roll: :roll: :roll: ...
Mam obdobi kdy piju turka svlecenyho (bez cukru bez mlika) ale pak mam obdobi kdy piju turka oblecenyho :D Vychutnavam si vysoce kvalitni 100% arabicu z ruznych plantazi celeho sveta... ale nepohrdnu ani turkem domacim (v obleceny kvalite) :)

A ted mam obdobi kdy nepiju alko vubec, ale kdyz smim tak jedine s mirou :)
Locked