a tady s Ear na hostine na plese

a jak uz nekteri zažili dokaže se i zle podivat

Kteýýý je Bers? Hmm ta malá holčička v růžovém? Ne? Aháá tak jo fajn ten chlap v černém no a co ta velbloudice? Tváří se nadmíru spokojeně? Manželka?marii wrote:Bersi uprostred ....co?
To je přesný. A tady je i se sekerou.pilnik wrote:jinak takhle bych videl Tarju- ta uprostred
Kdo videl prsten niebelungů tak se do te paní urcite musel zamilovat, vcetne zenskejch
Teda tohle se me docela dotklo.....-RoF- wrote:Jáá ehmm Vorenuse potkal jen párkrát s Alici a to je už hodně dávno a neviděl sem ho bez helmy nebo kapuce Ale tohle mi ho připomělo, no ještě mu dát tu kosu
Tsss ale já říkal, že sem ho pořádně neviděl, první Alici zabil on a pak Alice zabila ho a paladini tě ukradli a pak si zmizelManas wrote:Teda tohle se me docela dotklo.....-RoF- wrote:Jáá ehmm Vorenuse potkal jen párkrát s Alici a to je už hodně dávno a neviděl sem ho bez helmy nebo kapuce Ale tohle mi ho připomělo, no ještě mu dát tu kosu
Tenhle manekyn a Voren?![]()
![]()
![]()
Ne rozhodne ne![]()
Sobik wrote:To je přesný. A tady je i se sekerou.pilnik wrote:jinak takhle bych videl Tarju- ta uprostred
Kdo videl prsten niebelungů tak se do te paní urcite musel zamilovat, vcetne zenskejch