Pady serveru
Re: Pady serveru
Pad 12:50, mohl by mi nekdo dat nahradu za meteorickej prstynek do kteryho sem daval 3. kamen?
acc Garett
postava Jalamyn Arkenvirr
acc Garett
postava Jalamyn Arkenvirr
Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
a par dalsich...
padlo to 15: 28 někomu jinemu než mě? zrovna sem šil plášt z legendy.
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
jo padlo to a porad to nechce nabehnout:)artaxas wrote:padlo to 15: 28 někomu jinemu než mě? zrovna sem šil plášt z legendy.
Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar
a par dalsich...
a par dalsich...
Pád 13:23 a následné šílene lagy na webu.
Edit: Nebo to jen vyhodilo pár lidí?
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Ja v tu dobe mel silene zpomaleni a lagy.
V logu sem pak mel dost lidi jak se odloglo v jednu chvilku.
V logu sem pak mel dost lidi jak se odloglo v jednu chvilku.
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
V tu dobu cela nase parta ohromny lag (nepamatuji, ze bych zazil minimalne tento rok lag v takovem rozsahu)... mimochodem zacalo to ve chvili, kdy jsme nabehli na bosse Skilgamona, ktery normalne dava timestopy a podobne...
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Taky jsem měl šílený lagy asi minutu a pak mě to vykoplo.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
nevim jak vam ale mě to laguje pořád a to hodně 
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Dneska se asi něco dělá na síti, protože já mám občas problém zobrazit i google :-/
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
To koplo jen pár lidí, moc dobře si na to pamatujuTretas wrote:Pád 13:23 a následné šílene lagy na webu.
Alviara wrote:To koplo jen pár lidí, moc dobře si na to pamatujuTretas wrote:Pád 13:23 a následné šílene lagy na webu.
Edit: Nebo to jen vyhodilo pár lidí?Postava mi reagovala se 30sec zpožděním a pamatuju si jak to zrovna tebe a asi ještě 4 lidi odpojilo v jeden okamžik.. Jakmile jsem se asi po 5 minutách dostal z boje a povedlo se mi to uložit přes duši tak jsem hned odlogl sám, ty lagy byly fakt šílený. Ale od restu už je nemam, aspon já.
tak tento megalag jsme travili v parte v hrobce Skilgamona, zrovna u bose - ktery sam jak je znamo je schopen zakouzlit veci, na ktere se padaaa a padaaa, myslela jsem ze tam natahneme backurky, ale my to prezili a padnul bos, ale ta chvilka napeti opravdu stala za to
Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
Další pád hmmm.....mi přijde že někdo si hraje s bugama a shazuje to schválně 
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
aaa ZUCH
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
zuch zbuchBahnak wrote:aaa ZUCH
Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
a zase žuch
KDVP