Peknej pribeh, ale nevim esi je dobry psat do pribehu OOC informace o nastavenym odporu a jmenech co sviti nad postavamarotona wrote:Útočníci sice měli nasazané kapuce , ale Rotona je popsala celkem přesně a to hlavně díky loučím které jsou umístěné na bráně do Ivory a osvětlovali tváře postav v kapucích. Nejlepe si všimla muže s kterým hovořila . Rotona ho docela přesně popsala (//byl to Urlraen Zaundar. )
O něco hůře viděla druhou postavu která na ní zautočila se slovy" chci tvou krev " . Oba dva po hlase jistě pozná ale i tváře jež zahledla zblízka si bude dlouho pamatovat.
//druhá postava byl Rawon . Oba měli dostatečně dlouho nastavený odpor.
OOC - Pribehy ze hry
- Lord_Berserk
- Velmistr
OOC - Pribehy ze hry
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Re: OOC - Pribehy ze hry
Hehe to jsi snad vytáhl ze vtípků ne? To ať si ten hráč nedělá srandu, pokud postava druhou popíše, tak ať je to napsané: přelomený nos, jizva nad pravým okem atd. 
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
konečně ale příběh kterého si někdo pořádně všimnul 
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
Nečetl jsem všechny, ale co jsem četl tak bylo velice hezké a líbilo se mi, ale tohle je s prominutím OOC žblept.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Elitní Kazišuk!
No tak mládenci...nebuďte krutí. Vidíte že někdo začíná a snaží se , tak proč hned tak tvrdě ? Ano napsal/a do IC sekce i OOC informace , ale zavzpomínejme na vaše "dokonalé" začátky.
Rotono do IC sekce piš jen opravdu to co tvoje postava viděla , slyšela a prožila. Popisky útočníků jen jako popis postav např. byl velký jako půlork , táhl z něj pivní odér , neustále se škrábal v rozkorku a mumlal něco o bohu Gordulovi a ostatní lumpové mu říkali Ber-uško nebo tak nějak. No a hned by se mohlo začít tipovat na jednoho otravu z podtemna.
Rotono do IC sekce piš jen opravdu to co tvoje postava viděla , slyšela a prožila. Popisky útočníků jen jako popis postav např. byl velký jako půlork , táhl z něj pivní odér , neustále se škrábal v rozkorku a mumlal něco o bohu Gordulovi a ostatní lumpové mu říkali Ber-uško nebo tak nějak. No a hned by se mohlo začít tipovat na jednoho otravu z podtemna.
" Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
Však jasné, si pamatuju, jak jsem chtěl nějaký výrobek a napsal jsem do tržnice přesně ooc jaký to má mít vlastnosti.
Nemyslel jsem to nijak tvrdě, doufám že jsem hráče neodradil. 
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Elitní Kazišuk!