Sorrow wrote:Proboha, proc to porad musite prevadet na PvP?
ohledne npc nema zminovany mag problem.. leda krom prahvozdu
Sorrow wrote:Proboha, proc to porad musite prevadet na PvP?
Nevytahuj o mych postavach IC informace na OOC forum. Diky.Sveneld wrote: to ze Ress dnes neuspel v souboji s Damianovym "zabijecem carodeju" neznamena, ze Ress nezabije jine valecniky i pri tedlech podminkach co tu ted panuji
Inteligenci je mozno zvysovat na 24., 28., 32., 36. a 40. levelu. Navic diky featum na 21., 24. 27., 30., 33., 36., a 39. levelu. Tedy od 20. levelu je mozno inteligenci zvednout o 12 bodu a tim zvednout TO svych kouzel o 6.Sorrow wrote:K LD: siris bludy, mag konci s poslednim epickym zamerenim na kouzla, tim konci a vic pokud nema max inteligenci neda.
Coz neni tak tezke kdyz jede jen ji a odolnost.
Ano. Ja nikde netvrdil, ze je to jinak. Ackoli je fakt, ze damage kouzla bude schytavat stale a stale bude proti magovi v nevyhodnejsi pozici nez napriklad mnich. A stale v parte pri CvC bude mag hrat dulezitou roli a mne jako valecnikovi tedy mag na strane nepritele k smichu neni. Nevidim zadnou neshodu v tomhle mezi nami. Jen muj navrh uprav je mnohem mene radikalni nez tvuj. Jedine co tvrdim je, ze pokud by se predmety upravily dle tveho navrhu, tak kolem levelu 30 bude valecnik vyrazne slabsi nez mag nebo jeste spis klerik/fighter. Nevidim duvod to dal hrotit.Sorrow wrote:Ano bojovnik ma prepoklad pro vysokou vydrz, to mi nemusis pripominat.Ale s moznosti nynejsich craftovych veci si ty ostatni
hody zvedne na takovou uroven, ze se tem kouzlum vysmeje, dale k tomu mas vsechny redukce a hlavne lektvary, coz z toho
bojovnika udela rovnoceneho maga, alespon co se tyce ochran.Vis prece sam kolik toho do sebe nalijes nez udelas krok![]()
Pokud nemas na 25+ levelu v parte o poctu sesti lidi expy, tak proste nemas duvod na ty potvory v te parte chodit a sila predmetu s tim nema co delat. Pokud chces expit, tak i kdybys mel predmety +1, vic se ti vyplati nechat se kompletne naboostit od maga, vyskocit z party a co nejvic toho vybit driv, nez boosty padnou. A stejne si to bude vybijet mag solo. Takze proste tim, ze omezis predmety velke party neudelas, pokud ty velke party nebudou v necem prinosne. To sem tim myslel.Sorrow wrote:K parte: prosim neprekrucuj, ja reagoval na ty nove dungeony.A prave ta sila predmetu s tim ma sakra co delat.
S tím také souhlasím. Do určitého lvl cca 20 je to tak jak říkáš. Ale na vyšších levelech kdy mají všichni všechno v lahvičkách a itemech poněkud slábne. Vysvětlí mě tu někdo, jak je možné že v itemu jsou takové věci jako předtucha,GS a jiné super kouzla?? Tohle opravdu nechápu.Bahnak wrote:
Neměly by podle mého názoru být. Stejně jako kouzelné předměty by měly mít restrikce na class. Od toho je tu UMD.tao kan wrote: S tím také souhlasím. Do určitého lvl cca 20 je to tak jak říkáš. Ale na vyšších levelech kdy mají všichni všechno v lahvičkách a itemech poněkud slábne. Vysvětlí mě tu někdo, jak je možné že v itemu jsou takové věci jako předtucha,GS a jiné super kouzla?? Tohle opravdu nechápu.