Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Sobik
Rytíř

Re: Poděkování

Post by Sobik »

Díky za dnešní akci Esu, Hunnrehovi, Infrovi, RoFovi a Damianovi. :D
Edit: Ještě díky všem, kteří se účastnili pokračování, hlavně Gemlimu a Caironovi. :)
Last edited by Sobik on 00:42 30. Jan 2010, edited 1 time in total.
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
hrusi
Měšťan

Post by hrusi »

Díky dneska v pozdních hodinách jednomu hráči z povrchu v podtemnu za fair play.

P.S. : Nečekané situace, přinášejí nečekané závěry.
=========================
Elundiren R'rorrok
=========================
innfra
Urozený

Post by innfra »

Také bych rád poděkoval za skvělo akci, zlýho sabotéra, kterej mě rzzuřil do nepříčetnosti a taky podtemnákům co se snámi bili, škoda že to bersovi nějak pokulhalo a haplo...
A samozčejmě Caironovi, za skvělé spestření a taktéž sapalovi a dalším kolem, kteří to snámi vydželi až do koncě. Děkuji. :twisted:
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

No tak, take dekuji, dnes jsem po dlouhe dobe zase mel na hru vic casu..

Diky Reri za zatazeni do udalosti kolem ni.

Pak tak ruzne lidickam co jsem potkaval, vcetne toho necekaneho setkani s nervozni skupinkou cihajici na drowy a lehke CvC, ktere se z toho vyvinulo.

Diky jednomu nejmenovanemu hraci z podtemna za hlavu jeho postavy, snad moc nemrzelo.

No a hlavne diky Ayshe a Carcarothovi za skvelou hru... :)
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Xantipa
DM Thalie

Post by Xantipa »

LDamian wrote:No tak, take dekuji, dnes jsem po dlouhe dobe zase mel na hru vic casu..

Diky Reri za zatazeni do udalosti kolem ni.

Pak tak ruzne lidickam co jsem potkaval, vcetne toho necekaneho setkani s nervozni skupinkou cihajici na drowy a lehke CvC, ktere se z toho vyvinulo.

Diky jednomu nejmenovanemu hraci z podtemna za hlavu jeho postavy, snad moc nemrzelo.

No a hlavne diky Ayshe a Carcarothovi za skvelou hru... :)
Aysha chtela vic krve... jeste viiic krve :) zejdliky ... kbeliky ... potoky krve ... vzdyt tam chtela vymalovat :twisted: :twisted: ... nic mene diky vam obema Merakhovi i Carcarothovi, ze ji s tim malovanim chteli pomoct... Stetku ani kbelicek neni potreba, barva maluje sama pomoci velke tlapky ... 8)
Radim
Bůh

Post by Radim »

Děkuji Ayshe a Merakhovi za včerejší procházku a taky za setkání s černou hubou jen škoda že jich nebylo víc :twisted:
Pěkně sem se bavil
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Esuliams
Šlechtic

Post by Esuliams »

Takže díky naší skvělé "měkké" partičce za včerejšek a téměř ve stejném složení i za ten Prahvozd. :twisted:
P.S Více trpělivosti se Sharou! :wink:
P.S2 Damiane ty si vážně koleduješ :twisted: aby tě to pak nemrzelo.

takže díky!
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Esuliams wrote: P.S2 Damiane ty si vážně koleduješ :twisted: aby tě to pak nemrzelo.
To samé platí i pro Sharu.

EDIT: Koleduje si Merakh a ne Damian. Doufám. :wink:
Last edited by LDamian on 12:22 30. Jan 2010, edited 1 time in total.
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

-RoF-
Ďábel

Post by -RoF- »

Taky díky za včerejší hru.
Za to číhání na podtemnáky, to jak tam Merakh naběhll....ne aby se zeptal žee? :roll: Za pobíhání kolem Ivory, za boj, za vyjednávání a tak....fajn hra :wink:

Mrzí mě jen že se to nevyřešilo hned a musíme toho hráče držet na povrchu, ale co už.
A pak mi vadily nějaké ty OOC věci kolem *mrkne na Xanti* ale jinak fajn.

PS: nesnažte se pochopit chování Arie, je to chaotický neutrál :twisted:
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Xantipa
DM Thalie

Post by Xantipa »

-RoF- wrote:Taky díky za včerejší hru.
Za to číhání na podtemnáky, to jak tam Merakh naběhll....ne aby se zeptal žee? :roll: Za pobíhání kolem Ivory, za boj, za vyjednávání a tak....fajn hra :wink:

Mrzí mě jen že se to nevyřešilo hned a musíme toho hráče držet na povrchu, ale co už.
A pak mi vadily nějaké ty OOC věci kolem *mrkne na Xanti* ale jinak fajn.
jo Rofe, take ti dekuji za tvou hru s Arii zhruba tak do poloviny prosince. Bylo to tehdy moc pekny.
Modrovousice
Měšťan

Post by Modrovousice »

Hráči a hráčka, já bych se chtěla omluvit za včerejší hru, že jsem ji nechala v tak rozhašeném stavu, že jsem vám to zkomplikovala. Snad jsem vám hru nezkazila a žádám o odpuštění :(. Jediné co bych na svou obranu snad měla říct je, že jsem nekončila z vlastní vůle. No a chtěla bych poděkovat Bersovi, že se mi konečně za mou herní karieru tady zjevil :). A také samozdřejmě všem co se mi snaží pomoct a tak. Nakonec se z toho vyvrbyla pěkná chumelenice hehe...
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.

Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci

Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Lord_Berserk
Velmistr

Post by Lord_Berserk »

Modrovousice wrote:No a chtěla bych poděkovat Bersovi, že se mi konečně za mou herní karieru tady zjevil :)
neboj neni to poprvy ani naposled :twisted:
...jo taky dik za vcerejsek skoda ze mi to posledni dobou laguje a pomoh az relog :?
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Díky za další pěknou akci, ale fakt mě vytočilo, že jsme tam přišli v takový skupině a všichni až na mě a RoFa se sbalili a někam zmizeli. :D
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Sapal
Měšťan

Post by Sapal »

Děkuju Arii, Miawill a Caironovi za zpříjemnění pobytu na Povrchu a všem ostatním za znepříjemnění pobytu. Taky díky Vorenovi, Grrgovi a Vugovi za jejich statečnost. :D
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Diky DM za bojove zpestreni dnesni vypravy do podtemna. :)

Post Reply