A chlap na to "Ti sou ale velcí" *povzdechne si*
A ta ženská "Copak, máš komplexy?"
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Moje stydlivá elfka má nové brnění, jenže má velký plát kolem pasu (taková ta plechová suknice)
Elfka říká "Já v tom brnění vypadám jak vosa, dívej mám úzký pas a velký zadek"
Bojovník na ni hledí a pak poví "A píchat umíš?"
Elfka rudá jak rak se otočí a jde radši pryč.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Moje stydlivá elfka má nové brnění, jenže má velký plát kolem pasu (taková ta plechová suknice)
Elfka říká "Já v tom brnění vypadám jak vosa, dívej mám úzký pas a velký zadek"
Bojovník na ni hledí a pak poví "A píchat umíš?"
Elfka rudá jak rak se otočí a jde radši pryč.
tak dobře spamerko, měl sem postavy 3 chlapy a jednu transsexuálku, co se cítila být chlap, ale jinak nic víc A vraťte se zpět k tématu jooo
Jedna holka hrála drowa a ten dostal nový meč, hned s ním nacupitala k nevyšší matriarše a napsala...
*vytáhne svoj meč v celej jeho kráse a čaká kým mu ho kněžka pochválí aký ho má krásný*
Já i hráč té kněžky sme vybuchli smíchy, no té hráčce to pak taky došlo.
Last edited by -RoF- on 16:16 05. Feb 2010, edited 2 times in total.
"Černá paní" ISabellTrpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
ravangorn wrote:Jeden příklad jak jsou třeba čárky ve větě:
TellA: Bacha na ty pavouky jsou jedovadý
TellB: Hmm skvělý a jsem nakažená kurva
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
hrac po tellu: //za chvili prijdu,jen tu ted honim kobolda:)
"Černá paní" ISabellTrpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo