správce stájí v Karathě

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
G14
Rytíř

správce stájí v Karathě

Post by G14 »

Tak sem byla dnes navstivit spravce staji v Karatshke staji a po nakliknuti dialogoveho okna sem se pobavila,jeho portret spise pripomina mimozemstana nez podkoniho :mrgreen:
Samozrejme to neni nic co by se muselo urgentne opravit,jen poukazuji na to,ze to asi tak nebude spravne :mrgreen:
podkoni.jpg
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Sobik
Rytíř

Re: správce stájí v Karathě

Post by Sobik »

Stejně jako u tý holky, co vykupuje formičky, v svazu Karathských obchodníků. Navzdory avataru, vůbec nevypadá jako orel. :)
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Alon
Nováček

Post by Alon »

tak stajnik vypada jak ufon , prodejce jak orel ale co teprve ta holka u barvire? jestli je vážně tak zarostlá jako má v portrétu tak nevím nevím :)
Silfein
Poutník

Post by Silfein »

A co teprve ten pulčík co vypadá jak sliz?
Silfein R'rorrok - Drowský šlechtic se sklony k sadismu.
Drimbold "Zuřivec" - Trpaslík s prudkým slovníkem, ostrým jazykem a vždy věrný bojový kněz Helgaronův.
Miky
Měšťan

Post by Miky »

To přece není mimozemšťan, ale Dr. Manhattan :D
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

Neřešte to, spousta postav taky nevypadá jako loutna nebo meč a maj je v obrázku...
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Locked