Samozrejme to neni nic co by se muselo urgentne opravit,jen poukazuji na to,ze to asi tak nebude spravne
správce stájí v Karathě
správce stájí v Karathě
Tak sem byla dnes navstivit spravce staji v Karatshke staji a po nakliknuti dialogoveho okna sem se pobavila,jeho portret spise pripomina mimozemstana nez podkoniho
Samozrejme to neni nic co by se muselo urgentne opravit,jen poukazuji na to,ze to asi tak nebude spravne
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Re: správce stájí v Karathě
Stejně jako u tý holky, co vykupuje formičky, v svazu Karathských obchodníků. Navzdory avataru, vůbec nevypadá jako orel. 
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
tak stajnik vypada jak ufon , prodejce jak orel ale co teprve ta holka u barvire? jestli je vážně tak zarostlá jako má v portrétu tak nevím nevím 
A co teprve ten pulčík co vypadá jak sliz?
Silfein R'rorrok - Drowský šlechtic se sklony k sadismu.
Drimbold "Zuřivec" - Trpaslík s prudkým slovníkem, ostrým jazykem a vždy věrný bojový kněz Helgaronův.
Drimbold "Zuřivec" - Trpaslík s prudkým slovníkem, ostrým jazykem a vždy věrný bojový kněz Helgaronův.
To přece není mimozemšťan, ale Dr. Manhattan 
Neřešte to, spousta postav taky nevypadá jako loutna nebo meč a maj je v obrázku...
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...