Vtípky
- Modrovousice
- Měšťan
Re: Vtípky
Lemuří level up.
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
to spíš vypadá na stržení expů lemuřím DMkem, přece jen je nejmenší ze všech 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Nevim, jestli to mělo bejt v hudbě, nebo tady, ale příjde mi to špíš jako vtípek: Šedesátiny. Hlavně ten refrén! Mega!

Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Říkejte mi Sob
Celá kauza se dostala až k soudu.
Předseda senátu vyslechl nejprve hajného.
Hajný: "Pane předsedo, bylo to jako normálně. Jdu po lese, slyším kukačku, tak jsem po ní bouch. No jak jsem měl tušit, že je to Koktavej Ferda".
Ferda: "Papapane přředssedo, tototo bybyloo ttak. Jájá jssem šššššššel dododoleesssa s tou Mamarušškkou. Zazaved ssem jiji dodo kkkřřoví a susundal jssem jí kkakalhotky. Paapak jíjí popovíddám:"Mamarušškko, tyty máš tatak krásssnoukukuku ... a vvttom jsssem jíjí dodostal".
Předseda senátu vyslechl nejprve hajného.
Hajný: "Pane předsedo, bylo to jako normálně. Jdu po lese, slyším kukačku, tak jsem po ní bouch. No jak jsem měl tušit, že je to Koktavej Ferda".
Ferda: "Papapane přředssedo, tototo bybyloo ttak. Jájá jssem šššššššel dododoleesssa s tou Mamarušškkou. Zazaved ssem jiji dodo kkkřřoví a susundal jssem jí kkakalhotky. Paapak jíjí popovíddám:"Mamarušškko, tyty máš tatak krásssnoukukuku ... a vvttom jsssem jíjí dodostal".
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
- Modrovousice
- Měšťan
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Sobik wrote:Zkuste si někdy z nudy vygooglit svůj nick, já našel tohle.

Po zadání mojeho nicku do googlu sem se zhrozil.

Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
- Modrovousice
- Měšťan
Trpaslík, co jsi čekalTretas wrote:Po zadání mojeho nicku do googlu sem se zhrozil.![]()
![]()
![]()
Nevím, prostě něco normálního.
Jinak když si povšimnete, tak ten šílenec se asi bude jmenovat Iurg (=Jurg=Jorg) nějaká nápadná shoda.
Jinak když si povšimnete, tak ten šílenec se asi bude jmenovat Iurg (=Jurg=Jorg) nějaká nápadná shoda.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Probohy zcenzurujte to někdo! 
Říkejte mi Sob
Tak fajn. Je konecne na case prozradit, proc si vlastne BU rika BU. Je zvlastni, ze na to nikdo dosud neprisel.
Nejen ze je to uznavany bard, ale jeste ke vsemu ma klasicke vzdelani... Jen skoda, ze jsou zrovna v mode takove ty vychrtle typy pod sto padesat kilo, protoze v nem drime i prirozeny talent modela a krasavce... Jen ho objevit.
Nejen ze je to uznavany bard, ale jeste ke vsemu ma klasicke vzdelani... Jen skoda, ze jsou zrovna v mode takove ty vychrtle typy pod sto padesat kilo, protoze v nem drime i prirozeny talent modela a krasavce... Jen ho objevit.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Ne neznamená to můj nick nebo tak, to sem jen našel na netu, kdysi dávno 
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Očividně jsi pěkná kočka. 
Říkejte mi Sob