Kde pracujete / Co studujete?

Cokoliv co vás napadne.

Moderators: DM, WB

Glumišek
Šlechtic

Re: Kde pracujete / Co studujete?

Post by Glumišek »

DenGrasse wrote:zatim 3 a půl roku a eště mi rok a půl chybí, když všechno půjde dobře... :evil:
A nešlo by to to .... trošku urychlit? :lol:
Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

Jestli víš jak tak poraď :wink:
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Jeanes
Rytíř

Post by Jeanes »

Jsem chemik, dělám v neziskové firmě ve výzkumu elektrochemie a membránových procesů. Snažíme se pomocí elektrodialýzy dostat z jakékoliv kapaliny jakoukoliv sůl. Například udělat z mořské vody vodu pitnou + pytel soly. Třeba dneska vymejšlím jak vyrobit kyselinu sírovou a hydroxid sodný z odpadního síranu sodnýho, kterýho je všude plno a nikdo ho nechce :) Jednou bych rád dělal hasiče, nebo technika u chlupatejch.
Bůh s náma a dobré pryč!

Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
tao kan
Mistr

Post by tao kan »

Jóó Thalijáci, kdo by teď sháněl práci tak unás teď hledáme konstruktéra. Stačí umět/rozumět programum na bazi CADu a trošku té angličtiny. Kdyžtak mě pošlete PMko. Praha - Radotín
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

učitel biologie a chemie na gymplu
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Modrovousice
Měšťan

Post by Modrovousice »

černý vlk wrote:učitel biologie a chemie na gymplu
Nejmenuješ se náhodou Aurel? :)
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.

Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci

Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
maku
DM Thalie

Post by maku »

Navrhuju ban do konce školního roku pro acc černý vlk :lol: :wink:
DM THALIE
e-mail: mkubale@seznam.cz
http://youtube.com/user/ThalieDrow
Modrovousice
Měšťan

Post by Modrovousice »

Modrovousice wrote:
Hmm ikdyž ne, Aurel je slovák. Tak pardon :). A proč ban? Znám učitele, kterých si opravdu vážím a chovám k nim nesmírný respekt ;). Proč odsuzovat rovnou.
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.

Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci

Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
maku
DM Thalie

Post by maku »

Modrovousice wrote:
Modrovousice wrote:
Hmm ikdyž ne, Aurel je slovák. Tak pardon :). A proč ban? Znám učitele, kterých si opravdu vážím a chovám k nim nesmírný respekt ;). Proč odsuzovat rovnou.
To byla jen sranda, co se týče učitelů/profesorů, tak *zaklepe* musím říci, že jsem měl už od základky veliké štěstí. Většiny z nich si velice vážím.
DM THALIE
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

naše nová třídní :D učila na gymplu :D ted z nás kvete , páč se jí každej na všechno milionkrát ptá :D a ona diktuje zápisy dál...ale chemikářka výborná :D tak aspon vim,kdyby chemie problém kam se obrátit :D...ale chemie pohoda :D
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

takový poprask :D ... já učím rád, baví mě to, hlavně když vidím že na sobě lidi makají ;) a učím v Novém Jičíně, Slovák nejsem
maku
DM Thalie

Post by maku »

černý vlk wrote:takový poprask :D ... já učím rád, baví mě to, hlavně když vidím že na sobě lidi makají ;) a učím v Novém Jičíně, Slovák nejsem
Jakožto Drow bych si vychutnával jiné věci ve školství, než-li uspokojení, jak na sobě lidi makají. Jeee, já bych je buzeroval... škoda, že jsem na peďák nešel :mrgreen:
DM THALIE
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

maku wrote:
černý vlk wrote:takový poprask :D ... já učím rád, baví mě to, hlavně když vidím že na sobě lidi makají ;) a učím v Novém Jičíně, Slovák nejsem
Jakožto Drow bych si vychutnával jiné věci ve školství, než-li uspokojení, jak na sobě lidi makají. Jeee, já bych je buzeroval... škoda, že jsem na peďák nešel :mrgreen:
takových "drowů" je ve školství hodně...je to jak loterie, jakého učitele dítě chytne...podle toho pak vybírá svou budoucnost (studie na výšce)..psycho..podle mě by měli učitelé dělat psychotesty každých 5 let...
maku
DM Thalie

Post by maku »

černý vlk wrote:...
Na druhou stranu ... na střední jsem měl několik profesorů, které bych si dost dobře uměl představit s šedočernou kůží a vlasama v bílé barvě (a to zcela vážně - v hodně věcech by splnovali reálie drowů)... Nicméně to byli nejlepší profesoři na škole a velice si jich vážím a jsme pořád v kontaktu. Oproti tomu tam bylo spousta profesorů, které měl každý rán.. prostě zákonně hodní profesoři ... takovej profesor je k ničemu... během týdne žáci zjistí, že takovej učitel je fajn (všechno povolí, nic nechce, zmámku ti da zadara, apod). Takové já bytostně nesnáším, neboť z jejich hodin si nepamatuju vůbec nic :? Bohužel většina přísné profesory nemá rádo, až s odstupem času poznají, že to bylo to nejlepší, co je mohlo potkat.
DM THALIE
Luelle
Velmistr

Post by Luelle »

maku wrote:
černý vlk wrote:...
Na druhou stranu ... na střední jsem měl několik profesorů, které bych si dost dobře uměl představit s šedočernou kůží a vlasama v bílé barvě (a to zcela vážně - v hodně věcech by splnovali reálie drowů)... Nicméně to byli nejlepší profesoři na škole a velice si jich vážím a jsme pořád v kontaktu. Oproti tomu tam bylo spousta profesorů, které měl každý rán.. prostě zákonně hodní profesoři ... takovej profesor je k ničemu... během týdne žáci zjistí, že takovej učitel je fajn (všechno povolí, nic nechce, zmámku ti da zadara, apod). Takové já bytostně nesnáším, neboť z jejich hodin si nepamatuju vůbec nic :? Bohužel většina přísné profesory nemá rádo, až s odstupem času poznají, že to bylo to nejlepší, co je mohlo potkat.
já na střední udělala zkušenost, že i přísnej učitel může bejt tak fajn, že i ty největší puberty nad tou jeho přísností přivírají oči
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Post Reply