Zdravím,
překupník zboží na černém trhu v Olath Deis si vezme zboží, řekne částku ale peníze už mi nedá. Zkoušel jsem to několikrát a pokaždé se stejným výsledkem.
Podtemno-OlathDeis-ČernýTrh-PřekupníkZboží
Re: Podtemno-OlathDeis-ČernýTrh-PřekupníkZboží
Peníze dostaneš až když se zboží prodá, na účet do banky.
Doufám...
Doufám...
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Re: Podtemno-OlathDeis-ČernýTrh-PřekupníkZboží
doufáte oba správně... a funguje na 100 procent
pro ostatní podtemňany, kteří neznají obdobu z povrchu:
1. Obchodník vykupuje jakékoliv předměty za nějakou minimální cenu. (kterou ale můžete zvýšit libovolně)
2. Obchodník tyto předměty dále uchovává a jsou u něj k dispozici pro ostatní.
3. Předmět se dá od něj koupit za obnos který původně zadal prodejce (+ procentualni bonus pro perzistentniho obchodnika, aby na tom nebyl ztratnej)
Dodatky:
Prosím hráče trochu o rozumnost, neprodávejte do obchodu věci, které nemají praktické využití, nebo je nad slunce jasné že nebudou k užitku...
Budou tam jen zabírat místo a znepřijemňovat hru ostatním hráčům.
Nenasazujte na zboží větší cenu než je bežná cena v obchodě, každý si o pak radějí koupí jinde a zase to tam bude jen smrdět.
Obchod je dobrý pro kupování surovin pro craft, apod. Rada všem low levlum - prodávejte do obchodu občas uhlí a nebo malé formy... uvidíte ten odbyt...
Nahoře se často obchod používal k prodeji bylin pro Alkáče, i to je možnost.
Obchod funguje pro všechny stejně. Bylo takto povoleno i defakto předávání si předmětů postavou jiné své postavě. nezneužívejte však jakykoliv bug při určení minimální ceny a řidte se prosím standartní výkupní cenou, nekažte nijak mechanismus hry.
pro ostatní podtemňany, kteří neznají obdobu z povrchu:
1. Obchodník vykupuje jakékoliv předměty za nějakou minimální cenu. (kterou ale můžete zvýšit libovolně)
2. Obchodník tyto předměty dále uchovává a jsou u něj k dispozici pro ostatní.
3. Předmět se dá od něj koupit za obnos který původně zadal prodejce (+ procentualni bonus pro perzistentniho obchodnika, aby na tom nebyl ztratnej)
Dodatky:
Prosím hráče trochu o rozumnost, neprodávejte do obchodu věci, které nemají praktické využití, nebo je nad slunce jasné že nebudou k užitku...
Budou tam jen zabírat místo a znepřijemňovat hru ostatním hráčům.
Nenasazujte na zboží větší cenu než je bežná cena v obchodě, každý si o pak radějí koupí jinde a zase to tam bude jen smrdět.
Obchod je dobrý pro kupování surovin pro craft, apod. Rada všem low levlum - prodávejte do obchodu občas uhlí a nebo malé formy... uvidíte ten odbyt...
Nahoře se často obchod používal k prodeji bylin pro Alkáče, i to je možnost.
Obchod funguje pro všechny stejně. Bylo takto povoleno i defakto předávání si předmětů postavou jiné své postavě. nezneužívejte však jakykoliv bug při určení minimální ceny a řidte se prosím standartní výkupní cenou, nekažte nijak mechanismus hry.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1