T'rissafay wrote:Mě tu chybí možnost koupit si elekrickou kytaru, aby mohla být T'riss skutečná drowí metalistka (ale varování ..... beru pouze Ibanez a nic jiného )
Založ si Svirfnebliního mága Ibaneze a vynalezni jí. Možný je všechno.
BTW až to bude, vymysli i basu. Na tu by se Ghorin moh naučit hrát.
Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Mno uvidím... , Ale abych nezaváděla moc velký off topic, tak by se mi líbilo, kdyby byli na zádech vidět i některé z hudebních nástrojů. (kytara, loutna, atd.) nemyslím, aby to byli jako dynamické zbraně, ale třeba jen jako model části oblečení (třeba krk, apod.)
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Modrovousice wrote:Líbila by se mi možnost dostat se do pokojů v hostincích pomocí zlodějského otevírání zámků.
tsss žádné šmírování, chudáci postavy si neužijou ani chvílu klidu
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
sandoftime wrote:cyhbí mi viditelnost craftových hráčů, vidí je maximálně majitel postavy na svém harakteru, nikdo jiný
Co znamena ,,viditelnost craftovych hracu"? Nebo spis co je craftovy hrac?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.