Poděkování
Re: Poděkování
Díky Raině za nekončící a vyčerpávající otravování. 
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
chci moc podekovat jedne hracce za dnesni nocni hru,ona vi
snazila sem se byt mirna........
hold uz je Isabell takova nooo 
snazila sem se byt mirna........
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Děkujem Ghorinovi a Victorovi za přepadení. Nechte si od Ghorina poreferovat, jak umím být vděčný.
Hrnek a Grrg
Hrnek a Grrg
mooooooooc dekujuuuuuuu DM Pajkyyyyyyy za jeden z nejuzasnejsich hernich zazitku zde,co se tyce Questu
*zalozi ruce* rikejte si co chcete,ale u me je Pajulka profesionalka

*zalozi ruce* rikejte si co chcete,ale u me je Pajulka profesionalka
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
- LordCorleth
- Nováček
Díky za turnaj. Vyvedena akcicka. Dík patří všem co tam byli.
A díky i neznámému dm co me jen tak neodbylo pak.
Ps. Asi ste vsici nevideli co Verens delal u terce - ale slo mu o to, ze tam dobehl s sipama v ruce - obehl to aby neprekrocil kladu - a ty sipy trefil do terce (tak jak mu Aria rikala)
Ps. Asi ste vsici nevideli co Verens delal u terce - ale slo mu o to, ze tam dobehl s sipama v ruce - obehl to aby neprekrocil kladu - a ty sipy trefil do terce (tak jak mu Aria rikala)
- Modrovousice
- Měšťan
Já bych neraději Uncorovi a tobě Necroo nakopala zadek
.
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
- Modrovousice
- Měšťan
Tak děkuji všem za dnešní půlnoční hru a chci se omluvit za Eařinu náladu. Neměla to ted jednoduchý. Takovou párty musíme udělat ještě někdy jindy hehe...
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Fajn napínavej turnaj - i ten výtržník byl docela dobrý zpestření
super "mejdan" moc jsem si to užila, nekonečná pohádka, skvělá hra, moc jsem se bavila
super "mejdan" moc jsem si to užila, nekonečná pohádka, skvělá hra, moc jsem se bavila
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
ja jsem opravdu rada,ze neustale potkavam hrace jez maji neomezenou fantazii a smysl pro rp okoreneni hry ,s takovymi si vzdy rada zahrajiLordCorleth wrote:Díky Meg a Pajky za hru posledních dní
chci podekovat i Luelle za spestreni dnesni hry
ps-Meg toho uz ma tolik nad hlavu,ze uz to snad nestiham ani ja a obcas se pekne bojim i za ni
Necrooo wrote:Díky za turnaj. Vyvedena akcicka. Dík patří všem co tam byli.
Takže vystřelit a ne trefit.[CHAT WINDOW TEXT] [Sat Feb 20 21:34:35]Aria Oria: Hmm ano vystřelit 10 šípů do nejmenšího terče, nepřešlápnout a nepoužít kouzla
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Nj, jenze Verensovi si odkejvala nejdrive trefit, takze tohle, tos rikala az pak a to uz nevnimal. V hlave se mu shromazdovalo jak to cely vyhraje, protoze to trefi-RoF- wrote:Necrooo wrote:Díky za turnaj. Vyvedena akcicka. Dík patří všem co tam byli.
Ps. Asi ste vsici nevideli co Verens delal u terce - ale slo mu o to, ze tam dobehl s sipama v ruce - obehl to aby neprekrocil kladu - a ty sipy trefil do terce (tak jak mu Aria rikala)![]()
Takže vystřelit a ne trefit.[CHAT WINDOW TEXT] [Sat Feb 20 21:34:35]Aria Oria: Hmm ano vystřelit 10 šípů do nejmenšího terče, nepřešlápnout a nepoužít kouzla
já děkuju neecroovi , byla sem se na tom turnaji jen mrknout,bya sem moc utahaná na to něco dělat, ale Verens mi opravdu složil
já doufala,že se někdo takovej najde a našel
takže děkuju na chvilkové odvolání unavy a všeho bolavého
aspoň s jednim z účastníků byla sranda 
Nieninquë - legenda
také díky za turnaj i za oslavu po, bavila jsem se výtečně. Jen se stydím, že to ten můj andílek vyhrál...Luelle wrote:Fajn napínavej turnaj - i ten výtržník byl docela dobrý zpestření
Verens nezklamal, jsem moc ráda, že tam byl
Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG