V Dorenském hvozdu - zapomenutý chrám, jsou zde špatně nastavené frakce,
Vyvolaný kostlivec utočí na Zombie
Chyba lokace - Dorenský hvozd
Chyba lokace - Dorenský hvozd
"Nikdo není beznadějněji zotročen než ten, kdo falešně věří, že je svobodný."
Johann Wolfgang von Goethe
Re: Chyba lokace - Dorenský hvozd
nechtela sem zakladat novy topic
takze predevsim moc chvalim nove lokace u Ivory a ze jich je,prosla jsem jen nejake,moc hezke
takze jako nejzvedavejsi hracka sem zjistila dve drobne chybky
1.lokace Západní les-most nad roklí........je tam ohniste,ktere lze zapalit,ale nelze u nej spat
2.kazdickou potvurku co jsem tam potkala prohledla lepsi utociste a utocila.......
ale opravdu moc hezke,to se to bude lovit
takze predevsim moc chvalim nove lokace u Ivory a ze jich je,prosla jsem jen nejake,moc hezke
takze jako nejzvedavejsi hracka sem zjistila dve drobne chybky
1.lokace Západní les-most nad roklí........je tam ohniste,ktere lze zapalit,ale nelze u nej spat
2.kazdickou potvurku co jsem tam potkala prohledla lepsi utociste a utocila.......
ale opravdu moc hezke,to se to bude lovit
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
- Prometheus
- Šlechtic
Mna by zaujimalo ako to je s mostom.
Podarilo sa mi z neho spadnut
Dosta ma to prekvapilo a celkom aj pobavilo.
Len som si nebol isty ci je to nejaka "zakerna" vlastnost toho mostu alebo sa na mmoj ucet pobavil niekto z DM.A tiez som tam prisiel o dost velku cast svojich zasob lektvarov.Len som si neni isty ci to bolo pred alebo po pade z mostu ale vsetko nasvedcuje tomu ze sa to stalo prave po pade z toho mostu.
Podarilo sa mi z neho spadnut
Len som si nebol isty ci je to nejaka "zakerna" vlastnost toho mostu alebo sa na mmoj ucet pobavil niekto z DM.A tiez som tam prisiel o dost velku cast svojich zasob lektvarov.Len som si neni isty ci to bolo pred alebo po pade z mostu ale vsetko nasvedcuje tomu ze sa to stalo prave po pade z toho mostu.
ACC Brik - Amywiel Luelven
ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
ACC Brik - Pandora
- Prometheus
- Šlechtic
Aha.... az teraz som si poriadne presiel cely vypis. Takze to bolo tym padom.
Teda ten most je poriadne zakerna vec.o vas kludne pripravy aj o par desiatok tisic.
Teda ten most je poriadne zakerna vec.o vas kludne pripravy aj o par desiatok tisic.
ACC Brik - Amywiel Luelven
ACC Brik - Pandora
ACC Brik - Pandora
trochu mě mrzí že tam padáte tak často, mělo to být opravdu hodně náhodně, takhle to ztrácí kouzlo 
...a taky teda když už je to venku...buďte kolegialní a nehlašte na foru tak detailně kde co se stalo, ostatní tak přijdou o překvako .)