síce ten obrázok za moc nestojí, ale pri tých lagoch sa inak nedalo ;DDD
Galerie - Questy, výpravy
Re: Galerie - Questy, výpravy
Reku, nedá mi oznámiť partu drakobijcov ;D sláva Carcarothovi, ValDorenovi, Fallionovi a samozrejme Kore 
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
- Czech_Luthor
- Rytíř
A hurá přesunout do bažin, nojo, ale jak z těch hor?
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Trocha OOC srandy v chrámu vševidoucího oka. 
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Momentky s Questíku,prostě krásný efekty
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Screeny z dnešního Questu...
Screeny z dnešního Questy...2
Screeny z dnešního Questu...3
Screeny z dnešního Questu...4
Velká výprava trpaslíků do Khar-Durnu ke králi
Ovšem co se dělo uvnitř trpasličího města, to ví jen trpaslíci a jejich bůh.
NORD! NORD! NORD!
Ovšem co se dělo uvnitř trpasličího města, to ví jen trpaslíci a jejich bůh.
NORD! NORD! NORD!
Pro výborné hráče od jejich fotografa, je to staré sice skoro půl roku, ale ta moje hlava děravá...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
pár obrázku ze včerejší čistky hřbitova, kterou jsme zas tak dobře nevyčistili

sry za spam,ale ta moje slova teda Tagnasurova z druheho obrazku se nakonec moc nesplnila 
Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
http://www.powerplaymanager.com/r213127
Nekromanty nepřevezeš,neb jak se hrobníkovi na lopatu sedá.
Teda, ne že bych vám do toho screenování chtěla kecat, ale nemusím nutně OOC vědět, že se Nessa vídá s Azhaelem a ani toho demiliche. Ne že bych to nějak cíleně využila, ale vědět jsem to vážně nechtěla:(
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.