Jak třeba vyměním stínový prsten se třemi kameny? Kolik máme na to času? (četla jsem někde měsíc- reál?). A když neseženu craftera, jak to mám vyřešit?
Díky za odpovědi
b) DM mi sice může vrátit naklád, ale kdo mi tu věc vyrobí?nomis_b wrote: b) pokud jde o unikatni predmet, napr. meteorit, diamant atd. (napr. stinovka se da relativne jeste sehnat, tu bych jako raritni nepovazoval) DM ti za nej muze navratit suroviny + penize za naklady.
c) pokud budes PRESNE vedet co chces, tedy napr. stinovka, 20% mefrit, 80%malachit , tak by DM mel byt schopny ti to za takovychle PRESNYCH informaci udelat. ale ne ze reknes: chci prsten na silu ! na to se ti DM muze vis co.. aby zkousel co co umi. to vi WB jen.
Takze jako omluva po mesici bude ukazka craftoveho deniku craftera s objednavkama na dalsi pul rok?kucik wrote:No vidis, jak jsi na to hezky prisel. Proto se tam vsude opakuje, ze to nemusis menit ted hned
No ja stale doufam, z ese nejakej crfater objevi na foru s nabidkou novych vyrobku za rekneme 2 tydny. Nikomu se totiz xp z crfatu nesebrali a neni zas tak slozite ve zlatnikovi prijit na nove druhy vyrobku. v kovarine zase nebyly zas tak zasadni zmenycmon wrote:Craftit nebudu...a pokud mi ty věci nikdo nevymění tak si je budu muset nechat ...jinak nevyměnil mi ty věci, protože mi řekl, ať si to zařídím s nějakým WB...nomis_b wrote:necmon wrote:Čau, mohl bych se prosím zeptat jaký bude největší možný bonus do vlastnosti a co budou odbsahovat šperky s dvěma kamenama. Stačí jen zhruba, pokud to jde...![]()
kdyby si byl crafter, a hodil mi screen, jakej mas lvl v zlatnikovi, tak jo , ale takhle fakt ne.tak se jim muzes stat ty ? vypada to, ze to ted bude hodne vydelecny jobcmon wrote: momentálně se na serveru nepohybuje žádnej crafter, kterej by to zvládal...aspoň myslím.jinac ja o par teda vim..
tak v tom pripade si sezne DM, to by ti melo penize dat zpet.. (pokud bude dost ochotne)Necrooo wrote:A to je v loji, protoze Verens ma sekeru uz z toolu udelanou. A vse ho to stalo pres 35k, coz hromadil celkem dobu, takze ted to neproda a je bez penez i beze zbraneChudak. Asi pujde do klastera na vycvik pestma