No jooo... ale aniz bych si musel zakladat novou postavu a vsechno na ni prehoditkucik wrote:Technicky je mozny zmenit cokoliv.zachy wrote:Pekny peknyvratil bych se k topicu..
Mam dotaz: dá se změnit obličej postavy? barva vlasu?
tlustý nebo hubený?
Změna vzhledu postavy aneb curmande, miláček publika
Re: Změna vzhledu postavy aneb curmande, miláček publika
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
-
sandoftime
- Urozený
jo jde ta niž bys musel na postavě samotné měnit cokoliv jiného, at už přes leto nebo přes ITPtool nebo možná i jinak, jediná otázka je, jestli najdeš někoho ochotného s přístupem do server vaultu, který si na to vyhradí pár minut času *ukáže na kucika*zachy wrote:No jooo... ale aniz bych si musel zakladat novou postavu a vsechno na ni prehoditkucik wrote:Technicky je mozny zmenit cokoliv.zachy wrote:Pekny peknyvratil bych se k topicu..
Mam dotaz: dá se změnit obličej postavy? barva vlasu?
tlustý nebo hubený?
vezmi si třeba tvého Aze, narostly mu křídla aniž by se něco změnilo v jeho inventáři nebo vlatnostech a to je změna uplně stejného rázu jako změna hlavy, barvy pleti/vlasů/čehokoliv, tetování, tlouštky atd.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
zamysli se nad tim, na co se ptáš a možná i dostnaeš odpovědvenomeq wrote:Dam ti adresu a oblicej ti klidne zmenim natotata neni problem:D
jinak co se tyce oblicje ja myslel ze jde menit jen hlava cela to jde aj oblicej?
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Když už jsme u toho předělávání vzhledu.Potřeboval bych změnit palici u toho svýho pasgřivce,teď vypadá jak vysmátej koláč
Kuciku prosím prosím acc. vejk postava Krutikostilam
Tu palici s čírem a páskou přes oko barva vlasů je jedno
Kuciku prosím prosím acc. vejk postava Krutikostilam
Tu palici s čírem a páskou přes oko barva vlasů je jedno
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an