Zlatník

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

maliarda
Poutník

Re: Zlatník

Post by maliarda »

tak tady:
Attachments
polotovar.jpg
Thea
maliarda
Poutník

Post by maliarda »

tohle na mě teď vyskočilo:

EDIT: při dalším dokončeném šperku to samé...
Attachments
chyba.jpg
Thea
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

jo uz se nahrava na server nejake update. do neho to asi bude halsit chybu, ale po nem by to melo byt OK. jednalo se o rpobelm ve vyhledavani v 2DA, aby se spravne nastavilo, od jakeho lvlu to muezs pouzivat.
A zase se craftí...
maliarda
Poutník

Post by maliarda »

já nechci být za rejpala, ale zjistila jsme následující:

teď zjištěná kombinace prstenu s kameny přidává +1 do vlastnosti... náklady jsou cca 20000 zlatek a u klenotníka stejný prsten stojí 6000...

není to chyba? To neprodám ani náhodou
Thea
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie

Post by nomis_b »

da se udelat i levneji podle me. jeslti ne, muzou si tyhle "drobne" chyby doladit. (drobne proto, ze to jde prodat i NPC, ktery ti da cenu nakladu i kdyz to je v obchode jine.. )

kdyztak se ozvy za tyden, s nejakym vetsim soupisem pres PM.
A zase se craftí...
-RoF-
Ďábel

Post by -RoF- »

maliarda wrote:..... navíc bych ráda zjistila, jestli zůstaly materiálům a kamenům stejné vlastnosti
.....
Jo tenhle dotaz mě zaujal. Vlastnosti kamenů zůstaly stejné jak v předchozí verzi a nebo se nějak měnily?
Že třeba dřív ametyst dával například výdrž a ted dělá něco jiné.

Upozorňuju že s craftem začínám ted a předtím sem ho nedělal (nebo aspon ne nějaké skládané výrobky)
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie

Post by nomis_b »

jop. delaji se jine veci nez predtim. je i jina pravdepodobnost uspechu, je to proste uplne prekopany. ale jeslit mi poslete screen s nejakym lvlem zlatnika, poslu vam kousek tabulky, at mate nejakou predstavu, co to zhruba umi.
A zase se craftí...
-RoF-
Ďábel

Post by -RoF- »

Díky :wink:

No a vlastnost kamenu je stejná at ho vložím do jakého matrošu chcu jo? Třeba at vložím nějaký kámen X do zlata nebo do stínovky, tak má furt třeba výdrž? A mění se jen síla (třeba z +2 na +4).

Jinak tabulka netřeba, já si to nějak vyzkoumám, beztak je Aria nizký lvl.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie

Post by nomis_b »

ne. do kazdy kov ma jine max. %, ktere se do nich vejde.

(tipuju) napr. do cinu se vejde jen 20%, do zeleza 40%....

ale kdyby treba 20% delalo vydrz +1, tak 20% at uz to smichas s cimkoliv, (jinym sutrem, kovem atd..) to bude vzdy delat vydrz +1

doplnim tam trosku hlasku, aby to bylo jasnejsi, pri pouziti presne ktereho kovu jak bude vypadat vysledek. mam to v ukolnicku, ale ten je ted celkem zaplneny :wink:
A zase se craftí...
Xantipa
DM Thalie

Post by Xantipa »

-RoF- wrote:
maliarda wrote:..... navíc bych ráda zjistila, jestli zůstaly materiálům a kamenům stejné vlastnosti
.....
Jo tenhle dotaz mě zaujal. Vlastnosti kamenů zůstaly stejné jak v předchozí verzi a nebo se nějak měnily?
Že třeba dřív ametyst dával například výdrž a ted dělá něco jiné.

Upozorňuju že s craftem začínám ted a předtím sem ho nedělal (nebo aspon ne nějaké skládané výrobky)

co vim tak vsechny vlastnosti se zmenili, Aysha si rve vlasy :)
maliarda
Poutník

Post by maliarda »

Jo, co jsem zatím zjistila, změnilo se všechno... ještě otázka :)

povedlo se mi přijít na kombinaci, kdy dostanu +1 do vlastnosti... je to u bronzu, ale s takovými náklady, že to o dost přesáhne cenu, za jakou se dá stejná věc pořídit u klenotníka.. je to tak v pořádku?
Thea
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie

Post by nomis_b »

ceny sem jeste presne nedoladoval, zustali pri starych, protoze se budou pak muset i odvijet s tou novou paletou.. ale predtim byl u +1 veci taky problem s vykupni cenou.. tedy ze byly neprodejne PC. kolik ti vysli naklady? ted si z hlavy nevzpomenu na cenu bronzoveho prachu (+ kamene zhruba)

tusim ze prave ty 2 kameny tam ted davaji vetsi cenu, nez prach, ze ? no mohl bych posunout cenu tech nizsich prachu dolu. uvidim, kdyz mi posles PM s cenou presne jak ti to vyslo, zamyslim se nad zmenami.
A zase se craftí...
maliarda
Poutník

Post by maliarda »

zkoušela jsem titanový prstýnek.. pokud přidám dva stejné kameny, je všechno v pořádku, ale jakmile zkusím smíchat dva různé, píše mi to, že musím přidat další kameny dle nastavení..

příklad:
hl. kámen ametyst, vedlejší ohnivý achát... chce to po mě další kámen, přidám další ametyst... sežere to všechny tři kameny a výsledný šperk je titanový prsten s ametystem a ametystem
ten achát z toho úplně vypadne, poměr smíchání jsem měla na max % hlavního kamene

je to v pořádku?
Thea
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie

Post by nomis_b »

huh. dela to jeste nekomu jinemu? je to jen u tohoto kovu ? Je to ojedinela chyba?

tohel vidim poprve, vypada to, ajk by to vubec nefungovalo, ale me to doma slape.

urcite staci mit 2 kameny, neni treba pridavat treti.
Urcite staci mit pri nastaveni A a B mit jen A a B , ci B a A , urcite je zbytecne tam davat dalsi stack A, B ci C
A zase se craftí...
maliarda
Poutník

Post by maliarda »

zatím zkoušeno až po titan..kromě titanu to funguje dobře.. vyzkoušeno znovu a opravdu to nejde..pokud tam naskládám dva stejný kameny, bez problému..dva různý kameny.. chybka a nejde to, chce to prostě další šutr..ještě vyzkouším při menším % hlavního kamene
Thea
Locked