Ahoj... pokazde kdyz se snazim obchodovat s nejakym NPC, tak se me hra lagne a objevi se tabulka o odeslani zpravy o chybach.
Nevite cim by to mohlo byt? Nejaky hak bo co?
Padani hry pri obchodu s NPC
Padani hry pri obchodu s NPC
Scrio
Thenesen
Thenesen
Re: Padani hry pri obchodu s NPC
Ctihodný pán AR_ERROR.log ze složky v NWN ti rád rekne co se mu nelíbilo
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
zachy wrote:Ctihodný pán AR_ERROR.log ze složky v NWN ti rád rekne co se mu nelíbilo
Ctihodný pán AR_ERROR.log rika ¨Names Differ: MODEL hm_lshield
co ja vim co to je?
Scrio
Thenesen
Thenesen
No krása aspon uz nejsem s touhle chybou sámThenesen wrote:zachy wrote:Ctihodný pán AR_ERROR.log ze složky v NWN ti rád rekne co se mu nelíbilo
Ctihodný pán AR_ERROR.log rika ¨Names Differ: MODEL hm_lshield
co ja vim co to je?
Strýček google mě odkázal na nwn bioware na nejakou diskuzi kde tohle resili.... Ale vyresili to jakýmsi přepsáním čehosi kdesi
Mě to dřív psalo věci typu Names Differ: MODEL **_bow tak jsem se s tou postavou zbavil luku a dobrý... ale u tohohle modelu netuším, padalo mi to taky v dílnách a štít (shield) tam zrovna nikdo nemel
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
reinstaloval jsme celou hru a pada to stale...
ar_error napsal Names Differ: pmh0 pmh2
ar_error napsal Names Differ: pmh0 pmh2
Scrio
Thenesen
Thenesen