Bahnak wrote:...Na předwipove thalii byly upravy zbrani rešeny přes ten dialog co si pamatuju, akorát tam byly dost šílené vzhledy... (obouručák ala lightsabre ze star wars)
Kdyby šlo udělat něco podobného...
Hihihihi, chápu jak jsi to myslel, ale vyznělo to vtipně padavane
Před pár dny opět nějaký hráč omylem zakřičel na celý server a krom jiného tam stálo ".... je mu videt jen ocas ... ". Zastihlo nás to běhěm craftu, tak jsme s kolegou poté docela dlouho debatovali po tellu ... jak to asi mohl myslet
"Černá paní" ISabellTrpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Modrovousice wrote:Aria: Jedééém.... Svině jeď.... zalez tam ty malá fialová mrcho!
Ehmm taky se jednalo o kamínek, který Aria cpala do platinového šperku
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Prezident Klaus to má malé.
Expremiér Paroubek to má průměrné.
Arnold Schwarzenegger to má velké.
Madonna to nemá.
Papež to má, ale nepoužívá to. Co to je?
Příjmení!
Co vás napadalo jako první?
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Sice není ze hry, ale sklidil úspěch
Dnes na výletě v závodu Škoda Auto.
Průvodkyně: Po pravé ruce máte Kalírnu, kalí se tam ve třech směnách...
*smích davu*