Dispell

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
sandoftime
Urozený

Dispell

Post by sandoftime »

Tak, tohle se mi stalo dneska, chytl jsem od potvory jed na snížení odolnosti a od jiné potvory chorobu. Všechno v pohodě, vyběhl jsem z lokace a metelil do banky uložit nasyslené zlato. Uložím, běžím z banky pryč, projdu asi dvě lokace a najednou koukám, po chorobě ani po jedu ani stopy. Nevím kde přesně jsem o to přišel, jestli v bance, nebo předtím a nebo poté, zato vím že jsem se nijak neléčil ani na mě nikdo nic nekouzlil, prostě najednou byla choroba i jed pryč. Ve výpisu jsem ani neměl žádné záchrané hody nic, prostě to zmizlo jak pára nad hrncem.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Cairon
DM Thalie

Re: Dispell

Post by Cairon »

Když ďábel dopustí tak tieflinga jed i nemoc opustí ... :twisted:
" Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku

" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
zachy
Velmistr

Post by zachy »

na chorobu a na jed se hází na výdrž.
Pokud jsi měl chorobu a hodil sis dobře, uspěješ v záchraně a máš na tak 15 minut pokoj. Pak tě to zkusí znova a pokud hodíš i znova dobře tak tě choroba opustí :)

Co se týče jedu tak některé jedy maj už základní penalizaci(pavouci), některé až pokud si hodíš na výdrž podruhé špatně (např hákový ďas šedý)

nooo a nebo za tebě nekdo meditoval :)
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

řikám, že jsem neházel, neumíš číst? :) a co se týče jedu, ten už byl dávno aplikovaný
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Locked