Můj pohled na kraft
Re: Můj pohled na kraft
Když už omezení devastu tak zakázat pro malý a drobný zbraně. Na trpasličí sekeře, nebo bastardu, to je ještě pochopitelný.
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
černý vlk wrote:OK, psal jsem to PM, ale napíšu to klidně rovnou tu:Esuliams wrote:Jo dejte si přes hubu. Souhlasím s Bahňákem![]()
Fakt jak malý dětiTím, že tu na sebe štěkáte, toho opravdu hodně vyřešíte.
Ještě tu nepadl od vás jedinej návrh, jak by se to mělo "dovyvážit" místo nynějšího.
Kritika těch co něco dělají, napadání navzájem a žádné řešení.![]()
1) devast jen pro obouručky
2) snížit AC na štítech, tzn pouze +1 +2 nebo +3 za pavézu a šmitec (štít může mít i jiné přednosti než jen AC)
nwn
1) mno, kde vidíš, že bych se bránil snížení součtu vlastností amuletu z +20 (+8+6+6) na +5? mnicha to zasáhne nejvíce, nebude mít max sílu, obratnost, odolnost a moudrost (jako jsem to měl do teď)..Sveneld wrote:černý vlk wrote:OK, psal jsem to PM, ale napíšu to klidně rovnou tu:Esuliams wrote:Jo dejte si přes hubu. Souhlasím s Bahňákem![]()
Fakt jak malý dětiTím, že tu na sebe štěkáte, toho opravdu hodně vyřešíte.
Ještě tu nepadl od vás jedinej návrh, jak by se to mělo "dovyvážit" místo nynějšího.
Kritika těch co něco dělají, napadání navzájem a žádné řešení.![]()
1) devast jen pro obouručky
2) snížit AC na štítech, tzn pouze +1 +2 nebo +3 za pavézu a šmitec (štít může mít i jiné přednosti než jen AC)
omezime vsechny jen ne tvoje mnichy !
2) mnich bude mít pořád žalostný výcvik, takže ho v CvC sundá každý průměrný bojovník (na hod 20 srážení a bum), navíc se sníží i savy, takže chudáček mnišek můj malý
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Mít devast na drobné zbrani jako je kukri nebo dýka např. je docela blbost, nechal bych ho na větší zbraně.
Sheii >> stále ještě naživu.
Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
wooh wrote:Mít devast na drobné zbrani jako je kukri nebo dýka např. je docela blbost, nechal bych ho na větší zbraně.
Co snížit TO na devast? Třeba to je řešení.
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
s tim ACckem ktery je nekde mooc daleko rozumnymu AB tvyho prumernyho bojovnika, takze to neni jedna ku dvaceti, ale musi to byt potrvrzenej kritik, dvacet a dvacet - to je jedna ke ctyrstum - a aby tenhle kritik mel cenu tak stejne musi porad dotycnej srazet
nwn
AC nenaboostěného monka po změně bude kolem 50-55 tipuju...na 30ce. nebudu se dále bavit o průměrném AB nenaboostěného bojovníkaSveneld wrote:s tim ACckem ktery je nekde mooc daleko rozumnymu AB tvyho prumernyho bojovnika, takze to neni jedna ku dvaceti, ale musi to byt potrvrzenej kritik, dvacet a dvacet - to je jedna ke ctyrstum - a aby tenhle kritik mel cenu tak stejne musi porad dotycnej srazet
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Bod do srdce, říznutí přes hrdloSobik wrote:Když už omezení devastu tak zakázat pro malý a drobný zbraně. Na trpasličí sekeře, nebo bastardu, to je ještě pochopitelný.
Sinkacha +++++++++++++
Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
Beazyne +
tak okecat se dá úplně všechno
můžeš někoho zabít klidně vidličkou tak co 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Postavim si Hakavarna - Devast Ranger/WM na dvě vidličky. To je nápad! A já se plácám s nějakým trpaslíkem, když můžu mít takovej uberbuild!
Říkejte mi Sob
Představ si že tě bodne kudlou takový hovado jako je Bers
to je devast jasnej
.
Pardon za OT.
A aby to nebylo jen tak OT tak mám otázku. Když jsou problémem štíty, proč se neoslabili ty? Já jako zloděj trpím uplně nevinně
feat na štít třeba vůbec nemám.
Pardon za OT.
A aby to nebylo jen tak OT tak mám otázku. Když jsou problémem štíty, proč se neoslabili ty? Já jako zloděj trpím uplně nevinně
Sinkacha +++++++++++++
Beazyne +
Beazyne +
Jistě, nemůžeme se rozhodnout jestli oslabit obouručky, nebo jednoručky, tak aby v tom nebyl bordel, zmršíme štíty....
Říkejte mi Sob
Problém je, že vidličky nemá jak uchopit. Musel bys mít vidle a to je velká zbran, na kterou by měl devast fungovat.Sobik wrote:Postavim si Hakavarna - Devast Ranger/WM na dvě vidličky. To je nápad! A já se plácám s nějakým trpaslíkem, když můžu mít takovej uberbuild!
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
-
sandoftime
- Urozený
efu_redo wrote:Na něco se tě zeptám. Ve hře, hraješ RP? Nebo patří k looterům a creeperům a crafterům a prostě k hráčům, kterým RP příliš moc neříká a raději si huntí svoje expíky, nebo patříš k RP hráčům?sandoftime wrote:...
Další věc, koval si někdy? Dělal si někdy keramiku a další bohulibé práce, které jsou v kraftu? Vyráběl si někdy něco ze dřeva? Atp...?
co má co rp společného s tím jestli postava creepuje nebo ne? rpg je vývoj postavy a pokud hraješ ve fantasy světě a nejsi zrovna servírka někde v pajzlu tak budeš dobrodruh a lovem si vyděláváš na chleba
co se keramiky týče, lvl 17 a ano dělal jsem i jiné krafty
k mému RP, nehodlám tu rozebírat jaké je ale alespoň nepatřím k těm co o sobě prohlašují jak jsou doobří erpící, nemám to zapotřebí, má hra mluví sama za sebe a ti co mě znají si o mě dovedou sami utvořit obrázek
a taky nemám potřebu schovávat se za alternativní acc, když už do něčeho krafu, dělám to sám za sebe, za své názory se nestydím (ostatně ani nemám proč)
můžeš tohle všechno říci o sobě? pochybuju, páčko
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
-
sandoftime
- Urozený
dodatek
mám obouruční zbraně rád a vím jak jsou v nwn neštastně vyřešené, ale posílit je tak, že z malých zbraní vytvoříte nepoužitelné banány, které se dají tak leda házet směr oči, aby daly možnost dexterovi zdrhnout je hrubě špatné řešení
nechte malé zbraně normální a obouručky posilte nad standard, nikoliv opačně
vzhledem k tomu jak jsou obecně užívači obouručních zbraní zranitelní by bylo fér, ale odepsat malé zbraně, protože velké jsou v drobné nevýhodě už teda moc fér není
mám obouruční zbraně rád a vím jak jsou v nwn neštastně vyřešené, ale posílit je tak, že z malých zbraní vytvoříte nepoužitelné banány, které se dají tak leda házet směr oči, aby daly možnost dexterovi zdrhnout je hrubě špatné řešení
nechte malé zbraně normální a obouručky posilte nad standard, nikoliv opačně
vzhledem k tomu jak jsou obecně užívači obouručních zbraní zranitelní by bylo fér, ale odepsat malé zbraně, protože velké jsou v drobné nevýhodě už teda moc fér není
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!