Můj pohled na kraft

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

efu_redo
Rytíř

Re: Můj pohled na kraft

Post by efu_redo »

kucik wrote:
sandoftime wrote:...
Až vyrostu, přál bych si být tak chytrý a dokonalý, jako ty.
Hm, to se ti nepodaří. :mrgreen:
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Luelle wrote:já teda hrát bojovníka devastu se vyhýbám,co to jde... vždyt je to tak nudný prolítnout dung za 10 minut... zvlášt jich denně po restu prolítnout 20 jen at vydělám miliony....
OT: No tak vyděláš si miliony, koupíš si ohromnej hrad, narveš ho artefaktama a zlatem po strop a můžeš machrovat. To je dobrý lákadlo pro devast, ne? Navíc potom si můžeš ty a tvoji kamarádi dělat a říkat cokoliv, protože se ti nikdo nepostaví. :D
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Luelle
Velmistr

Post by Luelle »

Sobik wrote:
Luelle wrote:já teda hrát bojovníka devastu se vyhýbám,co to jde... vždyt je to tak nudný prolítnout dung za 10 minut... zvlášt jich denně po restu prolítnout 20 jen at vydělám miliony....
OT: No tak vyděláš si miliony, koupíš si ohromnej hrad, narveš ho artefaktama a zlatem po strop a můžeš machrovat. To je dobrý lákadlo pro devast, ne? Navíc potom si můžeš ty a tvoji kamarádi dělat a říkat cokoliv, protože se ti nikdo nepostaví. :D

mě stačí lognout se za krále :D
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Luelle wrote:
Sobik wrote:

mě stačí lognout se za krále :D
No tak tobě, ale my obyčeejní si musíme postavit extrémně silnej powerbuild, jinak nás nikdo nebude brát vážně. :)
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

-RoF- wrote: Nomííís, prosím, kdy bude opravený craft zlatníka? Já nemůžu ani pořádně zkoumat a ani vyrábět pro ostatní.
Pořád tam ty % blbnou.
pristi tyden se na to vrham. driv to fakt nejde... vono je venku hezky a NWN neni jedina cinnost, ktera se da delat..
A zase se craftí...
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie

Post by nomis_b »

tao kan wrote:ohledně craftu, dělá tu někdo zbroje? Po upravách ať kombinuju jak kombinuju 90% zbrojí je naprosto k ničemu, buď mají postih k dexu, nebo k AC. Má tu někdo ten samý problém? Akorát zbroj z čistého střbra a bronzo-zelezna nejsou na vyhození. Stále zkouším a nic kloudného z toho neleze... :(...

edit: nehledě na to, že půl roku už mě nepadl žádný vyjímečný kousek
napis mi PM , co presne jak kdy delas, zatim dostavam PM zvbroji, ktere jsou poradne. napsi co ti presne chybi... podle me postih na obratnost maji zhruba jen dva kovy. a pohlceni se bude trosku (na +1 ) zvedat.

co presne heldas? jeslti aby si mel z admantinu +4 + 5/+5 redukci, tak to opradu nenajdes....

Definuj: pouzitelne, a muzem se pobavit.
A zase se craftí...
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie

Post by nomis_b »

Sveneld napsal:
*jednorucni a oboustrane zbrane maxima: 2k6/2k8 elementem, nebo k4/k6 s ostrosti

*obourucni zbrane maxima: 2k10/2k12 elementem, nebo k8/k10 s ostrosti
zajimave, takez dyka 1-4 +5 / + 2k8 elementem

to by zanmenalo, ze dmg bez ocarovani 6-10 by bylo mensi, nez dmg jen za samotne ocarovani 2-16

a co pak ten obourucak?
3k6 +5 / +2k12

to by znamenalo 8- 23 dmg bez ocarovani a ocarovani samotne 4-24 , tedy porovnatelne.

Pokud by si to chtel prirovnavat tvym podle me obrim 2k6 pro jednoruc, tak by to pak muselo byt i max.elem. dmg pro oburuc tak 3k12, aby to bylo porovnatelne.

A rekneme si.. s obouruckou, ktera dava 8-23 + 3-36 elem. tedy: 11- 59 (bez kouzel !!! a bez bonusu za silu !!!! ) to ej teda fakt masakr..
U klerika by to tak delalo (boosty + ohen) 31 -79, s kritikem za 62-158

to opravdu by pak WM nepotrebovaly s takovouto zbrani DEVAST, protoze by to nic na serveru neprezilo...

fakt nektere nazory jsou silene uz i na me. Prave z rovnosti dmg ku mag. dmg vychazi ocarovani ted, a je to dobre.

PS: ty asi hodne pouzivas stit, ze tak uprednostnujes jednorucky, co ?
A zase se craftí...
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie

Post by nomis_b »

Sobik wrote:To, že malé zbraně budou mít menší elementární DMG není tak špatný nápad, vzhledem k většímu množství útoků, ale u některých max 40% je přehnaný. Ty procenta bych nechal jak jsou teď, jen bych je prostě zvýšil aby minimum bylo 100%. Furt bude rozdíl 1k10 (malé zbraně) vs 2k10 (velké zbraně). A protože jsou to furt velký čísla, prostě zmírnit elementární očarování:
20% - 1, 60% - 2, 100% - 1k4, 140% - 1k6, 180% - 1k8, 200% - 1k10.
Obouručky jsou už posílené základním dmg a tím dodatečným dmg v kovařině. Při tomhle systému by se zase mohli zklidnit dexaři *koukne na sandoftima*, do všech zbraní by se vešla ostrost, jako to bejvalo a nakonec bude větší důraz na fyzické zranění a né na elemety, tudíž se nebudou muset nijak předělávat zbroje... Heuréka.
ani nevis, jak blizko si pravde, ajk je to nastavene ted

No a tim bych debatu ukoncil ! proste to tak bude a nebojte, silove povolani ted dostanou na prak, az dodelam krejcovinu, protoez se jim snizi sejvy, a ted z kramku dotali stahnute veci s pouzitim/den (jako kamenky, utociste, boosty...).. takze dextari konecne muzou vyuzivat svych dalsich veci (pro me dextar: zlodej, bard, atd.. nepocitam valecnika za dextare.. ) (dalsi veci = sneaky, sejvy, racial enemy, USMD, ... )
A zase se craftí...
Locked