Zrádče! Příště se tě nezastanu ani když to budeš potřebovatde Aers wrote:Takže můj hlas má LuelleLuelle wrote:jááááááááááááááááá a ještě bonus navícde Aers wrote:Které DM dá víc expů za hlas ?tajnej
DM
Re: DM
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Když nabídneš víc budu uvažovat o editaci svého příspěvkuKrata wrote: Zrádče! Příště se tě nezastanu ani když to budeš potřebovat
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
asi si promluvím s Theou =Pde Aers wrote:Když nabídneš víc budu uvažovat o editaci svého příspěvkuKrata wrote: Zrádče! Příště se tě nezastanu ani když to budeš potřebovat
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Kráťo, buď v klidu své příznivce stále máš a to že se tu uplácí expy není žádná novinka.
Jeden Dm umí rozdávat expy, druhý zábavu a pomoc.
Jeden Dm umí rozdávat expy, druhý zábavu a pomoc.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
No u mě je to složité. Mám tři adepty, a to Luelle, Ravangorna a Muka.. ehm Maka. A taky nevím jestli do této kategorie spadá i Kucik, protože to je další adept. No je to složité, když už se tu rozdávaj dárečky
tak kdo mi dá nějaký pěkný zajímavý dáreček tak k tomu se nakloním
.
Sinkacha +++++++++++++
Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
Beazyne +
bejt tebou vyberu si ravangorna a modlím se ,že tím vyžehlím "tu věc, která se nemsí vyslovit"Lenulasek wrote:No u mě je to složité. Mám tři adepty, a to Luelle, Ravangorna a Muka.. ehm Maka. A taky nevím jestli do této kategorie spadá i Kucik, protože to je další adept. No je to složité, když už se tu rozdávaj dárečkytak kdo mi dá nějaký pěkný zajímavý dáreček tak k tomu se nakloním
.
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
Za tvůj hlas ti nabízím jeden OOC měsíc rychlého pohybu po podtemnu, snadné získání tisíců XP, 6 měsíců DM ochrany před smrtí postavy.
To myslíš vážně?maku wrote:Za tvůj hlas ti nabízím jeden OOC měsíc rychlého pohybu po podtemnu, snadné získání tisíců XP, 6 měsíců DM ochrany před smrtí postavy.
Sinkacha +++++++++++++
Beazyne +
Beazyne +
To je přeji jasné, že ano. Všechny předvolební sliby se vždy a do poslendího puntíku plní!
Já ti nevím, to je takový populistický, až to ve mě nevyvolává důvěru.maku wrote:To je přeji jasné, že ano. Všechny předvolební sliby se vždy a do poslendího puntíku plní!
EDIT: Ale dost OT, opravdu nevím koho volit (z DM), každý z mých kandidátů má něco.
Sinkacha +++++++++++++
Beazyne +
Beazyne +
Hele když už vyrábíte ptákovinky a srandičky tak to berte důkladně.
Proč když je to anketa s hlasováním jste si sem nedali hlasování ? Takhle odfláknout lumpárnu... 
Jo a jen tak mimochodem ... dobrá rada zdarma ... v zájmu zdraví a blahobytu vašich postaviček ... volte HLAVNÍHO DM Rejtyho.
Jo a jen tak mimochodem ... dobrá rada zdarma ... v zájmu zdraví a blahobytu vašich postaviček ... volte HLAVNÍHO DM Rejtyho.
" Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
Psal jsem to už v hodně podnapilém stavu k ránu a nějak sem se do větších akcí nechtěl pouštětCairon wrote:Hele když už vyrábíte ptákovinky a srandičky tak to berte důkladně.Proč když je to anketa s hlasováním jste si sem nedali hlasování ? Takhle odfláknout lumpárnu...
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Hm, komu namastím ego?
U mě prozatím vyhrál Maku. Jedno malé spestření od něj mělo vážně dost štávy.
Cairon byl zas ochotný ale je dost zaneprázděný. Aspoň z mého pohledu. Nehrál jsem s ním, nemůžu soudit. ( krom chvilkové hry, kdy mi chtěl ublížit )
Takže bych se zatím přikláněl k Makuovi, za jeho náramné spestření. Z ostatními nemám žádné nebo příliš velké, obstojné zkušenosti. ( Cairon mi ve hře chtěl ublížit a uvěznit mě, tím se u mě propadl na dno
)
// Kdo by potřeboval lubrikant na hlavu a na nos, ať dá vědět. Mám něco v zásobě. V zájmu velkých expů a předmětů od DM udělejme vše.
U mě prozatím vyhrál Maku. Jedno malé spestření od něj mělo vážně dost štávy.
Cairon byl zas ochotný ale je dost zaneprázděný. Aspoň z mého pohledu. Nehrál jsem s ním, nemůžu soudit. ( krom chvilkové hry, kdy mi chtěl ublížit )
Takže bych se zatím přikláněl k Makuovi, za jeho náramné spestření. Z ostatními nemám žádné nebo příliš velké, obstojné zkušenosti. ( Cairon mi ve hře chtěl ublížit a uvěznit mě, tím se u mě propadl na dno
// Kdo by potřeboval lubrikant na hlavu a na nos, ať dá vědět. Mám něco v zásobě. V zájmu velkých expů a předmětů od DM udělejme vše.
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!