Já mága mám a ano nemáš pravdu. Nikdy sem nemusel praktikovat to co tu říkáš. Možná za toho mága umím hrát (ale zas abych si nefandil).-RoF- wrote:Ne tu s nejvyšším OC, ale tu co je nejblíž.kucik wrote:A proc by to ty NPC delala? Aby se nechali snaze zabit? Kdyz jdes do CvC, tak se taky snazis prvni sejmout wizny a postavy na damage.-RoF- wrote: Jak ted probíhá výprava? Vezmu s Arii pár nižší lvlů a nebo těch co mají nižší obranu do dungu. A pak je pohled následovný NPC běhají za těma lowlvlíkama a nebo nízkoobranýma a Aria běhá za těma NPC, aby je sejmula.
Jak by to asi vypadalo, kdyby sla nekam parta. Vsechny potvory se lepily na postavu s nejvyssim AC a nechaly se pobijet?
Vždyt ted mág zakouzlí a hned se musí schovat a nebo musí být hodně daleko. A nemá šanci si zahrát.
No nic, to je boj s věrnýmy mlýny.....to radši vzdávám.
Jinak tys nerekl nejvyssi AC, ale rekls do prvniho. Kdyby sla parta do dungu, je logicke, ze první půjde ten s nejvyšším AC, takže to bude ten, kterej bude npc nejblíže.
Takže já mága mám, to už víte a když někam jdu se "svýma lidma" tak si zahrajeme. A nemusím být hodně daleko a mám šanci si zahrát. To jen na upřesnění.
Poté bych tedy řekl, že sice Rofe ty nefnukas za sebe, fnukas za ostatni, ale ono kdyz se to nakumuluje ty vsechny příspevky, to lidem přijde jako bys fnukal za sebe, to jen mezi stranou tak.
A asi tu uz bylo vše řečeno. Pokad je dung silnej, je třeba sehnat partu více lidí a hlavně, nakombinovat si dobře povolání a pak se dá lehce sejmout to či ono.