Výměna Itemů

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Dečka
Nováček

Re: Výměna Itemů

Post by Dečka »

Jinak, hůl jako item má 50 nábojů, to se dávalo na všechny nové předměty plošně a pak předpokládám tým řešil vzhledem užitečnosti daného kouzla a ceny předmětu, kolik nábojů bude stát zrovna to či ono kouzlo a tady to (pokud si dobře vzpomínám a nejsem si uplně jist) bylo zrovna 2 náboje/použití jak pro předtuchu tak pro plášt. Takže ano, jednou si dáš plášt a máš 48 nábojů.
kucik
Temnota

Post by kucik »

Tak tak. Dobijeni bude. Az bude, tak bude nejspis pobliz magickejch instituci. Neznam ale jeste doresenou jeho cenovou politiku.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Esuliams
Šlechtic

Post by Esuliams »

Co itemy uložený v trezorech? Budou nějak kontrolovány?
Lenulasek
Měšťan

Post by Lenulasek »

Výměna? U mě spokojenost. Jen škoda, že tam v té lokaci není přístup do banky :) to by byli nákupy.
Sinkacha +++++++++++++
Beazyne +

Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

no, rukavice +5 AB s +5 DMG, 2d8 sonic + 4 obratnost vyměněny za +5 AB bez dmg základního jen +1d6 oheň...rukavice tedy nebudou adekvátní ke zbraním? (tedy +5 AB + 5 DMG 1d6 fire)

jinak jsem celkem spokojený, kleslo mi sice AC o 8, savy o 13 a DMG rapidně tedy (na dextaře snížení o 11 a za sílu o 3 je hodně), reukdce pryč, bonus na výcvik pryč (sráží skoro všechno teď)...ale co...nějak to půjde..

díky DM teamu za shovívavý přístup...
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
de Aers
Urozený

Post by de Aers »

To se odebíraj i skilly ? Myslim tim výcvik... třeba zbroj +5AC +13výcvik... tak jí oholíte na +5AC ? :D :D :D :D
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

de Aers wrote:To se odebíraj i skilly ? Myslim tim výcvik... třeba zbroj +5AC +13výcvik... tak jí oholíte na +5AC ? :D :D :D :D
helmy s AC jsou a třeba s výcvikem...pro monka neexistuje žádná kapuce použitelná
monstera
Mistr

Re: Výměna Itemů - Sandra prosí DM

Post by monstera »

Nejprve prosím o informace - kde je ta výměna prováděna ?
Dále prosím některého DM, aby se mi ozval, kdy na mne bude mít čas.
A kromě toho prosím, aby raději než nové předměty Sandra dostala náhradou suroviny které k výrobě toho kterého itemu potřebovala, peněžní náhradu vysoce kvalifikované práce je ochotna oželet....
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Dečka
Nováček

Post by Dečka »

de Aers wrote:To se odebíraj i skilly ? Myslim tim výcvik... třeba zbroj +5AC +13výcvik... tak jí oholíte na +5AC ? :D :D :D :D
Pokud jsem se doslechl dobře, tak se oholí jen dexterum roby, jinak zbroje zustávaj.
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

no tak, lidi, nebojte se toho porad jak čert kříže, Rejty říkal že bude ve hře od 22:00 takže předpokládám že to už zase jede. Pamatujte že se to dělá kvůli nám, kvůli vyváženosti a toho aby se vše dobře dostalo do správných kolejí. DMka vám rády pomohou a zodpoví všechny dotazy přímo. Hlavně klid, nikdo vás nechce okrást, naopak.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
rotona
Poutník

Post by rotona »

Já osobně jsem krajně nespokojena . To co jsem měsíce pečlivě kombinovala abych posílila moudrost, obratnost a odolnost, jsem šmahem ztratila.
Přišla jsem o 50Hp (života) o posílení moudrosti a udržela na stejné urovni OC .
Přišla jsem asi i o velkou část těžce opravdu těžce našetřených peněz, kdy jsem musela zpočátku brzo vstávat abych chytla lukrativní donášku balíků , poté natahovat si budíka abych pobrala bossy v Krynských horách. Ty statísíce zlatých jsem nenakradla ale poctivě vydělala a dnes skoro o všechno přišla .
Boty - legendarní boty které stojí běžně asi 500 000 zlatých
prsten asi velmistrovský prsten s moudrostí a obratností mne stal u NPC 250 000 zlatých
Rukavice mistrovské na obratnost a odemykáni vlastni vyroby ale i tak min - 40 000
Rukavice mistrovske na obratnost a odpastění také vlastní , to same min 40 000
a za to všechno jsem dostala pouhých 100 000 zl .
Takže nemam peníze , nemám HP , nemam moudrost a tím padem část kouzel , a nemohu nikam než-li kousek od Ivory protože jsem slyšela že jsou posilena zvířata a NPC na serveru .
Holt budu lovit asi hnědé medvedy ale i tak se dá zabavit .
Ne toto není devalvace a když to není devalvace pak zbývá už jen jedno slovo .

Drobček mi ale říkal nič im nepíš lebo .... ale co alespon uvidim jestli měl Drobček pravdu.
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

rotona wrote: Boty - legendarní boty které stojí běžně asi 500 000 zlatých
prsten asi velmistrovský prsten s moudrostí a obratností mne stal u NPC 250 000 zlatých
Rukavice mistrovské na obratnost a odemykáni vlastni vyroby ale i tak min - 40 000
Rukavice mistrovske na obratnost a odpastění také vlastní , to same min 40 000
a za to všechno jsem dostala pouhých 100 000 zl .
Za těch ,,pouhých" 100k sis tam nakoupila nejsilnější věci ze současné palety. Ceny v obchodech v pomocné lokaci neodpovídají ceně předmětů v normálních obchodech. Takže nechápu tu ,,krajní nespokojenost".

*edit: Taky mám rád výkřiky typu ,,jedna paní povídala". Posilovaly se jen určité NPC, ne všechny!
Vedoucí týmu Thalie
zachy
Velmistr

Post by zachy »

černý vlk wrote:
helmy s AC jsou a třeba s výcvikem...pro monka neexistuje žádná kapuce použitelná
Nevim proc? já mám +5 moudrost kapucku z jednoho místa a to mi Rejty nechal :) (jedina vec co mi zbyla z bojove vybavy :D) ale ja jsem spokojeny.
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

zachy wrote:
černý vlk wrote:
Nevim proc? já mám +5 moudrost kapucku z jednoho místa a to mi Rejty nechal :) (jedina vec co mi zbyla z bojove vybavy :D) ale ja jsem spokojeny.
když tobě nechal +5 kapuci, proč pak mě nenechal +3 kapuci? :cry: :cry:
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

a co to takhle neresit na foru ale zeptat se PMkem dotyčneho DMka, měl asi duvod ne?
Určitě to nebyla pouze kapuce +3, ale mela i jiné vlastnosti ne?
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Locked