Výměna Itemů

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Sorrow
Mistr

Re: Výměna Itemů

Post by Sorrow »

Vsechny tyhle upravy, co a na ktere koncetine, je kvuli maxovani vlastnosti.
Tedy aby slo maxnout jednu az dve vlastnosti a ne jako ted aby mel nekdo
maxle vsechno.
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
zachy
Velmistr

Post by zachy »

Sorrow wrote:Vsechny tyhle upravy, co a na ktere koncetine, je kvuli maxovani vlastnosti.
Tedy aby slo maxnout jednu az dve vlastnosti a ne jako ted aby mel nekdo
maxle vsechno.
Dobre mno :( utesuje me myslenka ze mnich muze konecne nosit helmu ne jak driv :?

EDIT: Akorat si nedokazu predstavit jaky dve vlastnosti namaxuju, kazdej mnich chce mit co nejvic Obratnosti a moudrosti coz se mu takhle nepodari (leda ze by to byl mnich kamař co nepotřebuje bojove rukavice, coz je ted uz trosku pozde na zmenu), kdezto valecnik si s prstem v nose zvedne odolnost i silu (boty, pásek) .
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
venomeq
Šlechtic

Post by venomeq »

Spis mne zajima co sti mkdyz mam adamantinovy mec ktery nedpovida krytriim na vymenu pac neni +5 ale zas na druhou stranu je to vyjimecnej kus kterej mi jen tak nekdo neudela?
pocitam ze asi o nej pridu co?
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
venomeq
Šlechtic

Post by venomeq »

venomeq wrote:Spis mne zajima co sti mkdyz mam adamantinovy mec ktery nedpovida krytriim na vymenu pac neni +5 ale zas na druhou stranu je to vyjimecnej kus kterej mi jen tak nekdo neudela?
jinak je tu ted pritomno nake dm ze by mne odebral ostare veci ?:)
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

no, budiž tedy, když ne moudrost, tak co takhle něco jiného co se hodí na hlavu? třeba bonus odrážení? pak bych neprotestoval...odrážení je na helmě, na plášti, na prstenu..proč není i možnost kapuce?
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Grunt
Šlechtic

Post by Grunt »

Tak vzhledem k tom že tady jdou změnit vzhledy všeho možného tak si kup helmu, změn si vzhled a pošli DM. Což je sice na prd, ale je to tak.
Zathirel Černokněžna

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
de Aers
Urozený

Post by de Aers »

černý vlk wrote:no, budiž tedy, když ne moudrost, tak co takhle něco jiného co se hodí na hlavu? třeba bonus odrážení? pak bych neprotestoval...odrážení je na helmě, na plášti, na prstenu..proč není i možnost kapuce?
na odražení sou ještě chrániče.
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

venomeq wrote:Spis mne zajima co sti mkdyz mam adamantinovy mec ktery nedpovida krytriim na vymenu pac neni +5 ale zas na druhou stranu je to vyjimecnej kus kterej mi jen tak nekdo neudela?
vim, ez byl odebran mec +3 , ale s 2k6 ohen protoze nesplnoval pozadavky.

Konkretne se ale musis s DM domluvit... on se ti uz do invu podiva, a sdeli ti ceho se mas zbavit (nebo te spise toho rovnou zbavi)
A zase se craftí...
Necrooo
Měšťan

Post by Necrooo »

Bahnak wrote:no tak, lidi, nebojte se toho porad jak čert kříže, Rejty říkal že bude ve hře od 22:00 takže předpokládám že to už zase jede. Pamatujte že se to dělá kvůli nám, kvůli vyváženosti a toho aby se vše dobře dostalo do správných kolejí. DMka vám rády pomohou a zodpoví všechny dotazy přímo. Hlavně klid, nikdo vás nechce okrást, naopak.
Ja se okraden cítím. Pokad jsem tvořil mága a počítal s prsteny +4/+4 amulet +4/+4 do vlastnosti (ted mam to same jen v +3/+3) tak se citim okraden kdyz misto toho budu mit treba jen prsten +4. Když budu chtít mít kouzla, tak nic neunesu a mé životy budou jak kdyby ani nebyly. Takže ano, cítím se tím okraden.
Toť jen můj názor na věc.
Pokad sperky +4/+4 jsou dovoleny, omlouvam se za "napadeni", ale dle toho co jsem tu cetl, mi prijde, ze dovoleny nejsou, tedy ony spise ani uz nebudou existovat.

EDIT: Opravdu se bojim lognout a divat se jak mi mizeji itemy, diky kterym jsem travil tak moc casu nad Thalii. *rve si pouto s itemy*
Krata
Bůh

Post by Krata »

cítíte se okradeni protože jste si zvykli na vysoké hodnoty, kdyby tohle byla finální verze tak nikdo ani necekne... a hezký je jak každej přemejšlí že on je tim chudákem, rád bych upozornil že stejně jako vy je "přebrán" celej server, časem vám ani nepřijde že to je nějaká změna a jenom si vzpomente na přesílené předměty ze staré Thalie
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Necrooo
Měšťan

Post by Necrooo »

Krata wrote:cítíte se okradeni protože jste si zvykli na vysoké hodnoty, kdyby tohle byla finální verze tak nikdo ani necekne... a hezký je jak každej přemejšlí že on je tim chudákem, rád bych upozornil že stejně jako vy je "přebrán" celej server, časem vám ani nepřijde že to je nějaká změna a jenom si vzpomente na přesílené předměty ze staré Thalie
Ja to promyslel a vypadne ze me toto. Me defakto jde o to, ze jsem travil mazec casu nad tim abych si vydelal na to ci tamto. Pak sem travil zas cas nad tim to najit v obchode. A kdyz jsem to nasel a koupil, mel jsem fakt radost. Ted mi to bude odebrano a cas kterej sem tomu tak venoval, ten real cas, prijde defakto v nivec, to me na tom asi nejvice mrzi, pze ten real cas by se dal vyuzit jinak.
Udejme priklad pro prehlednost: Na prsten +3/+3 ci +4/+4 setris daleko déle nez na prsten +2/+2.
Ted uz budou jen prsteny +2/+2.
Chápeme se? :)
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

Berte to s úsměvem, já celou dobu zase ťápal OČ nahoru a teď jsem zvědavý co mi s tím DM provedou. :)

Noco, tak už nás nebudou zachraňovat peníze-předměty, ale jen lvly. :)

PS: DM otázka na vás, u výměny musí být Rejty? A popřípadě kdy to bude možné? Včera se na mě už nedostalo.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Lynx23
Poutník

Post by Lynx23 »

njn ale na ty věci, co si při výměné celkem snadno koupíš, zas budou muset nové postavy taky dřít, takže to mužeš brát tak, žes ten čas jakoby věnoval věcem, co dostaneš výměnou
paladin Daladan
kucik
Temnota

Post by kucik »

Necrooo wrote: Ja to promyslel a vypadne ze me toto. Me defakto jde o to, ze jsem travil mazec casu nad tim abych si vydelal na to ci tamto. Pak sem travil zas cas nad tim to najit v obchode. A kdyz jsem to nasel a koupil, mel jsem fakt radost. Ted mi to bude odebrano a cas kterej sem tomu tak venoval, ten real cas, prijde defakto v nivec, to me na tom asi nejvice mrzi, pze ten real cas by se dal vyuzit jinak.
Udejme priklad pro prehlednost: Na prsten +3/+3 ci +4/+4 setris daleko déle nez na prsten +2/+2.
Síla těch předmětů se snižovala. Šetřil jsi určitej čas na top předmět - i teď máš top předmět.
Někdo jinej nešetřil tak dlouho a měl slabší předmět - i teď má slabší předmět.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Necrooo
Měšťan

Post by Necrooo »

kucik wrote:
Necrooo wrote: Ja to promyslel a vypadne ze me toto. Me defakto jde o to, ze jsem travil mazec casu nad tim abych si vydelal na to ci tamto. Pak sem travil zas cas nad tim to najit v obchode. A kdyz jsem to nasel a koupil, mel jsem fakt radost. Ted mi to bude odebrano a cas kterej sem tomu tak venoval, ten real cas, prijde defakto v nivec, to me na tom asi nejvice mrzi, pze ten real cas by se dal vyuzit jinak.
Síla těch předmětů se snižovala. Šetřil jsi určitej čas na top předmět - i teď máš top předmět.
Někdo jinej nešetřil tak dlouho a měl slabší předmět - i teď má slabší předmět.
No chapu co rikas, necham se prekvapit co mi nabidnete v obchode az bude cas i na me :wink:
Locked