To je 20+ životů které celou situaci zcela mění (napr. heal nebo zmiňované GS)!
Ostatním: Nikdo tady nefňuká, Nimue často umirá a o smrt mi jako hráči v příspěvku nešlo. Myslím že kdyby se počítaly rekordy v smrti postav na serveru, umístím se s Nim na předních příčkách
Když hraju postavu tak jak cítím (tzn. podřizuji tomu i její rozvoj statistik) tak jsem za to "penalizovaná", neboť jdu-li do lokací kde to ještě zvládám tak je přísun XP tak směšný, že se vyplatí jen sedět na zadku a sbírat časové XP... Mimo jiné, summoni snižují přísun XP - neni snad summon kouzlo jako třeba ohnivá koule? To je podobné jako by mág za zabijeni kouzly dostával méně XP.
Jinak rada typu jít do jednoduššího dungu je sice milá, ale nic neřeší. Můžu chodit do skupiny vybraných lokací a tam kolečkovat, ale koho by to bavilo (navíc je to dost proti RP). To, že odněkud musim utéct je v pořádku, ale musím tu šanci dostat.
Tak jak to vidím já, tak v takto nastaveném světě (přizpůsobeném HighLvlům) má hráč tři možnosti jak zkoumat svět (nové lokace): (1) sehnat si skupinu IC přátel postavy, (2) pokud není k dispozici tak pak zkoumat sám a nebo (3) za každou cenu se spojovat do "party" s kýmkoliv kdo se namane a to i proti charakteru postavy kterou hraje. Bod jedna je super tak dlouho pokud hrají spolu a udržují zhruba stejný level, ale ne každý ma tuto možnost. Pak mu utečou a tím pádem je buď nucený chodit s nimi dál ale s výrazně menším přísunem XP (a větším rizikem smrti) nebo přejít k bodu (2) či (3). Bod (3) může být v mnoha případech v rozporu s charakterem postavy - nehledě na fakt, že pořád je tam stejný problém při rozdílu levelů jako v (1). A pak už zbývá jen bod (2) a jsme zase na začátku u kolečkování.
Mimo to, nikomu není divné že kousek za Ivory je hrobka plná velitelů rytířů zhouby, upírů a zlých bytostí nadaných inteligencí? V konzistentním světě by už terorizovali Ivory, půlka obyvatel by byla nakažená upíry a druhá by se třásla doma za zatlučenými okny a dveřmi
A poslední věc. Příšpěvek jsem psala, abych rozvířila diskuzi a ne si vyslechla jaký jsem ufňukánek a kdovícoještě.... ale kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde