frakce?
Re: frakce?
Jen k těm frakcím, ale trochu někde jinde, abych to nemusel psát jinam. V lokaci Ivory-hřbitov mají proti drowů nastavený odpor strážný, což je v pohodě, ale co už v pohodě není, že alchymista ho nastavenej nemá. Není to nic závratnýho, ale jen, aby se to vědělo.
=========================
Elundiren R'rorrok
Elundiren R'rorrok
Charaxss-Velká pavučina-Akademie valky
Opět stejný problém jako byl již zmiňován na začátku jen s tím rozdílem,že se zbláznil mistr pro bojovníky.Vysekal všechno kromě mě a adeptů co tam cvičej
Opět stejný problém jako byl již zmiňován na začátku jen s tím rozdílem,že se zbláznil mistr pro bojovníky.Vysekal všechno kromě mě a adeptů co tam cvičej
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Nejde jen o podtemno. Vcera v Karathske knihovne na radnici podrizl spravce pristavu nejakeho urednika, nacez byl zabit strazi 
Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
mě takhle asi před třemi dny zabili mulu před dílnama... vylezu z dílen, chci jít k mule a v tom okamžiku se k ní všichni seběhli a rozsekali na maděru..
vím, že občas zvířata bývaj nepřátelská po spadnutí hry... ale tentokrát mi to nespadlo
vím, že občas zvířata bývaj nepřátelská po spadnutí hry... ale tentokrát mi to nespadlo
Thea