já měl-RoF- wrote:A příště mějte něco pěkné u sebe.
Poděkování
Re: Poděkování
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Tímto bych rád poděkoval podtemňákům že mě sejmuli Delricka a samozřejmě rofovi že ho zachránila AriaBahnak wrote:já měl-RoF- wrote:A příště mějte něco pěkné u sebe.vždycky mám
Diodric
Lathanien
Delrick
Lathanien
Delrick
Já jsem s výsledkem naší výpravy a jejím nezdárným koncem velmi spokojen-RoF- wrote:Vrrrr ...haf haf...haůůůBahnak wrote:dobre sem se bavil, aria dnes 100 bodu![]()
dobre to ROF popsal:
Hodit vlka mezi ovečky
Já bý velmi rychlá ovečka, já utíkala ještě 10 minut![]()
Já doufám, ste z toho neměli špatnou zkušenost, ikdyž ze začátku to tak vypadalo.
Hlavně doufám, že Arlaen nebude mít následky na své drowí duši![]()
A příště mějte něco pěkné u sebe.
Ochutnal jsem svůj první devast
Viděl jsem ten Timestop,pak jen četl...a kurva nebo něco podobnýho od Kora,vylemptal rychlost a prásk hotovo.
Arlaen dole hnedka zatloukal,že hudlana nedostal
Díky bylo to fajn
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
jj presne..kdyz nesedite v dilnach tak se da uzit hafo srandyRadim wrote:Já jsem s výsledkem naší výpravy a jejím nezdárným koncem velmi spokojen-RoF- wrote:Vrrrr ...haf haf...haůůůBahnak wrote:dobre sem se bavil, aria dnes 100 bodu![]()
dobre to ROF popsal:
Hodit vlka mezi ovečky
Já bý velmi rychlá ovečka, já utíkala ještě 10 minut![]()
Já doufám, ste z toho neměli špatnou zkušenost, ikdyž ze začátku to tak vypadalo.
Hlavně doufám, že Arlaen nebude mít následky na své drowí duši![]()
A příště mějte něco pěkné u sebe..
Ochutnal jsem svůj první devast,ale taky bych mazal jak protrženej kdyby to šlo.
Viděl jsem ten Timestop,pak jen četl...a kurva nebo něco podobnýho od Kora,vylemptal rychlost a prásk hotovo.
Arlaen dole hnedka zatloukal,že hudlana nedostal![]()
Díky bylo to fajn

Já to říkám pořád. Pojdte s náma hrát
my nejsme zlý a rádi si zahrajeme. A tahle pozvánka platí pouze pro slušné hráče co neprasí hru. 
Sinkacha +++++++++++++
Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
VELKÝ DÍKY Caironovi! 
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
No teda, myslím si, že jsem dneska nebyla jediná, komu to vyrazilo dech. Vůbec jsem nevěděla, jak mám na to reagovat.
My jsme čekali něco "velkýho", přeci jen už jsme na Cairona zvyklí, ale tohle zas předčilo naše očekávání.
Nádherné, ohromující, dokonalé!
Děkujeme Cairone, vládče toolsetu *sklání se*
My jsme čekali něco "velkýho", přeci jen už jsme na Cairona zvyklí, ale tohle zas předčilo naše očekávání.
Nádherné, ohromující, dokonalé!
Děkujeme Cairone, vládče toolsetu *sklání se*
Velke poděkování Caironovi, Je to ... nemám slov
Garogar Kovadlina - Vůdce klanu Nordových kovadlin
diky hraci Molly23 za spolupraci pri mucenicku 
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
- -darkvision-
- Bůh
ja bych vam taky podekoval za zabavu, kdyby to trvalo trochu dele, ale takhle mi pred zraky zmizet, to se nedelaG14 wrote:diky hraci Molly23 za spolupraci pri mucenicku
Ale i tak diky, bavil sem se pri sledovani vas.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
kdyz ty taky prijdes az po muceni
diky Viedrilovi a opet Molly23 za paradni zabavnou hru a taky Caironovi za jeho vecny nervy a pomoc
diky Viedrilovi a opet Molly23 za paradni zabavnou hru a taky Caironovi za jeho vecny nervy a pomoc
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
- Ikstremist
- Měšťan
ó díky Ti velký bože Cairone za pomoc při dněšních bugovitých útrapách! 
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
- Dark_Sidius
- Šlechtic
Pozdně děkuji neznámému DM za páteční zpestření hry. Chvílema jsem se opravdu bál! 
Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
Taky dík, snad se to vyřeší s tou frakcí. Kupte mi kytaru a červenou oponu. Poskytnu veselí a ohromnou zábavuG14 wrote:kdyz ty taky prijdes az po muceni![]()
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Děkujů turiel a její Bel za pěkné ťapání po světě 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána