Výbava na náboje
Výbava na náboje
No se ted upravovala výbava, ale i ted jsem našel u Dobrodruha plášt obrazu a ten na náboje nebyl.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Re: Výbava na náboje
Jestli nějaký takový věci najdete, tak sem pls napište obchod, přesný název předmětu a typ předmětu. Díky...
Vedoucí týmu Thalie
iounské kameny jsou taky na počet použití nebo je to neomezeně 1/denně?
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
- Ikstremist
- Měšťan
Ježiš zachy pssst... ještě nam ořežou i ionyzachy wrote:iounské kameny jsou taky na počet použití nebo je to neomezeně 1/denně?
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
Pochybuju, že by ionské kameny byly na náboje, ze základního nwn jsou na použití za den. Měnit se určitě nebudou.Ikstremist wrote:Ježiš zachy pssst... ještě nam ořežou i ionyzachy wrote:iounské kameny jsou taky na počet použití nebo je to neomezeně 1/denně?
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
- -darkvision-
- Bůh
Tohle sem dnes nasel v Cheelu.
5/náboju za pouziti, ale kolik ze to ma naboju to žezlo? Neomezene?
5/náboju za pouziti, ale kolik ze to ma naboju to žezlo? Neomezene?
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
v dobrodruhově krámku jsou ke koupi Rukavice Blesků mají neomezené použití kouzla Rána elektřinou. Nevím jestli se taky počítají protože mají neomezené použití a vlastně je to taková blbůstka pokud tam ale nemají být tak pak mi je někde seberte nebo řekněte a já je vyhodím radši jsem je koupil kdyby to chyba nebyla 
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Rukavice blesků se řešili asi 3x a bylo řečeno, že jsou ok.
- Lord_Berserk
- Velmistr
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
aha tamto jsem nenašel tak díky 
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.