Jen pro priklad: Aria nekde psala o ab 50. No tak ma nejake NPC ab 50, to neznamena ze nejde vytvorit pc s AC 70 a vsema ruznejma vychytavkama.
atd. Jen tak dál, rád se bavím
protože dexteři jsou odpad a je třeba je vymýtit, silák ji rozmlátí kriťák nekriťákIkstremist wrote:Tak královna brouků ohniváků, vs. Rastalien největší pat na světě.
Ona promáchává, já promáchávám. Když ji nahodou trefim, ma regenreaci. Když si sebou vezmu kamarada zloděje aby ji střelil zezadu do hlavy zakeřnakem, ma imunitu na zakeřnaky.
Lol chapu jeji posileni, ale proč ma sakra imku na krit a zákeřnák? To se mi nakonec ještě budou zasekávat kamy v krunýři?
Jojo, jak pozoruju zmenu v dungeonech mám pocit že thalie je server postavenej čistě na plechovky. Měl jsem z toho stejnej pocit už předtím, ale když koukam na ty zmeny v dungeonech začinam silně přemejšlet o barbarovi/wm nebo klerikovi. Holt prostě dexaři tu asi nejsou chtění. Nebo neznám dungy kde maj dexaři výhodu, zatím jsem nepotkal ani jeden, na těch cca 10 co jsem zatim prošel to bylo vždycky o plechovce.sandoftime wrote:protože dexteři jsou odpad a je třeba je vymýtit, silák ji rozmlátí kriťák nekriťák
No ... ja te prkvapim asi hodne, kdyz ti reknu, ez mam na thalii uplne, ale uplne vsechny povolani... nektere sem dotahl dal, nektere ne.. to nepopiram, ael orpavdu sem zkousel uplne vsechno..sandoftime wrote: pohádky vyprávěj až někdy budeš aktivně zloděje hrát
ale ted upřímně se tě ptám jako hráč dexové postavysandoftime wrote:mno, a já zas nejsem zdaleka jediný, kdo tvrdí, že se tu děje genocida pro dextery
přečti si ty příspěvky, všechny a moje ignoruj, od mnoha různých hráčů různých dexových povolání z různých frakcí nezávisle na sobě
ale tým tvrdí že je to v pořádku, tak je to v pořádku, okjá už si expím devastaře a ne jednoho, neřeším to
sandoftime wrote:...
Mě by zajímaly spíš nějaký konstruktivní návrhy než jen výkřiky do tmy typu ,,já, já, já jsem znevýhodněnej, ty máš víc než já, blabla".Ikstremist wrote:...
Luelle wrote:ale ted upřímně se tě ptám jako hráč dexové postavysandoftime wrote:mno, a já zas nejsem zdaleka jediný, kdo tvrdí, že se tu děje genocida pro dextery
přečti si ty příspěvky, všechny a moje ignoruj, od mnoha různých hráčů různých dexových povolání z různých frakcí nezávisle na sobě
ale tým tvrdí že je to v pořádku, tak je to v pořádku, okjá už si expím devastaře a ne jednoho, neřeším to
jak vypadá takový dung pro dex?
nejde o dungLuelle wrote:ale ted upřímně se tě ptám jako hráč dexové postavysandoftime wrote:mno, a já zas nejsem zdaleka jediný, kdo tvrdí, že se tu děje genocida pro dextery
jak vypadá takový dung pro dex?
Jo a nejvíc mě štve že nemůžu být silnější jak DM postavička!!!!!Pajule wrote:je pro vás tak důležité s jednou postavou samostatně zabít každýho?
Posledni uprava je podle me posilujici od minula a to o dost.. momentalne jsme nejblize puvodnim NWN zbranim.Ikstremist wrote: Očarování malých zbraní a jejich omezení - má logický smysl, ale systémově je to naprosto prasečí omezení dexařů (imho).
jak chceš využít snaky,když jsi tam sama? to asi těžko,že...Pajule wrote:je pro vás tak důležité s jednou postavou samostatně zabít každýho?