Chtel bych se zeptat, jak je to s otroky ras: Hiran a Kobold3, NPC drowů a duergarů v Podtemnu (obchodníci, hostinští, mistři,..) s otroky nebudou komunikovat (ani obchodovat).
4, Otrok smí opustit území města pouze když doprovází pána. Samotný otrok mimo území města je považován za uprchlého.
Tyto rasy jsou z podtemna a pokud sem dobře pochopil, tak bývají z 99% otroky nějakých drowů.
Přesto , když bych založil novou postavu takovéto rasy tak nebudu moct vůbec nic koupit, ani vyjít ven z města ??
To mi přijde pro tyhle rasy docela likvidační. Co se třeba stane, až přestane hrát nějaký jeho spolubojovník ? To pak bude odkázán na nakupování PC hráčů z nespřátelených drowích rodů , či duergarů ?
Já osobně teď hraji dole kobolda, a byly časy, kdy jsem se logoval dole úplně sám ani nikdo znepřátelenej tam nebyl. Co mám jako teda dělat teď ? posedávat po hospodách, než se jiní drowové lognou ?
Já chápu, že je to mířeno proti povrchňanům, kteří byli "zotročeni" , aby to nebyla dole pro ně jen procházka.. ale pro otroky, kteří nemají jinou šanci je to pro mne nepochopitelné.
Btw: mam par bodiku v appraise skill. Kdyz nebudu moct vezt dialog s nakupcimi tak sou k XXXXX to dostanu reroll ? Nebo se jen budu divat na ten skill k nicemu ?