Pád hry
Re: Pád hry
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
-
sandoftime
- Urozený
Blížím e tak v Ivory ke Krkovičkovi a bum, spadne mi hra, vím že jsem to tu už kdysi viděl, jen nemůžu najít příslušný topic. Myslím že Modrovousice si na to ztěžovala taky.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Žádám o odškodnění za pád serveru v dnešních dopoledních hodinách !!! 
pád hry dnes ve 21:30 a dokonce dvakrat za sebou . ty pády takhle na večer sou častějši a už mě začinaj štvát. Dnes sem šel se svoji postavou a ješte jednou vyššího lvl, když sem šel s nim tak to bylo v pohodě pak sme vysli ven , pád serveru a najednou když sem přišel an server tak mě to hodilo do ty oblasti kde je jich nejvic a přimo mezi ně. samozřejmě hned sem byl mrtvej protože sem byl ještě dezorientovanej v ty oblasti. no koho by to nenaštvalo když ma před lvl a ješte za smrt ztraci peníze které si pečlivě strádal několik dní hraní. 
Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn.
Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !
Yormo - neznámý pochůzkář
Řešení je a existuje! Zrušte craft. *potlučený od minula a z posledních sil* 
A schovávat se nebudu, utíkat taky, zemřel bych unavený.
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
ono je sice pěkny že je řešení ale ted je houby platny když se to už stalo a vše mam posranéefu_redo wrote:Řešení je a existuje! Zrušte craft. *potlučený od minula a z posledních sil*
Take ješte jednou děkuju dm Pajky za vyřešení.DarK_cz wrote:ono je sice pěkny že je řešení ale ted je houby platny když se to už stalo a vše mam posranéefu_redo wrote:Řešení je a existuje! Zrušte craft. *potlučený od minula a z posledních sil*
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
No... tak to jednoduse uvednu na pravou miru: na cca tyden uz jednou craft byl vypnuty a nevedlo to k uspechu.efu_redo wrote:Řešení je a existuje! Zrušte craft. *potlučený od minula a z posledních sil*
Proc? ? Crafteri jsou v jedne mistnosti, provadeji vicemene staticke veci a maji minimalni zatez na server.
Horsi je kdyz nekdo bezi rychlosti "namydlenej blesk s ježkem v pr**li " a neustale nacita XXmonster a XX lokaci a XX NPC..
No a ty pady nejsou zas tak spatny, vcera sem vam diky tomu udelal meneni vzhledu helem, bo me proste nebavilo se furt logovat na padajici server .. a to podle me uvitaj i necrfateri, ne
A zase se craftí...
Tak jestli je to těma postavam co proběhnou xx lokací s xx mosntry, tak nastavte spawn NPC jako na demoně ža po pár minutách zase zmizí - > jako nemyslim monstra u boss pokladů, ale ty co oxidujou venku když někdo jen proběhne...
Moonlyen
Tomino Vědátor
Tomino Vědátor
Elina by měla prosbu
, dnes při pádu serveru přišla o poslední kamínek za 80k + meč za 3k v trubici. Teď už nemá žádné peníze a nemůže si další kámen koupit. Byla by možná náhrada?
Vyřešeno díky Luelle
Vyřešeno díky Luelle
nejak se nemohu dovolat DM ve hre... moje alchymistka dnes prisla u vecerniho padu o 2300expu, muze mi je nekdo nahradit? Dekuji. Acc Xantipa, postava Zoe.
Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG