Přehnaně silná monstra

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Garett
Šlechtic

Re: Přehnaně silná monstra

Post by Garett »

Arash wrote: tzn. že na obtížné dungeony musí jít opravdu parta tak 7 přiměřeně inteligentních lidí.
No to se pekne cte, ale problem je, ze v podtemnu tolik lidi najednou pripojenejch nebejva, a kdyz jo tak jsou mezi nima takovy levelovy rozdily, ze rozumnou partu do nakyho tezsiho dungu stejne neposkladas :(
Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
kucik
Temnota

Post by kucik »

Berte taky v uvahu, ze pokud byl drive ten ktery dung pro partu lvl. 20 a byl pote posileny, tak treba muze byt ted uz pro partu lvl. 25.
Takze to neni jen o tom, sehnat obrovskou partu, abyste dali ten dung, ale proste muze byt pro vyssi level, nez jste.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

kucik wrote:Berte taky v uvahu, ze pokud byl drive ten ktery dung pro partu lvl. 20 a byl pote posileny, tak treba muze byt ted uz pro partu lvl. 25.
Takze to neni jen o tom, sehnat obrovskou partu, abyste dali ten dung, ale proste muze byt pro vyssi level, nez jste.
to se ale těžko odhaduje...když máš z potvor 1 exp, nevíš, jestli to je pro lvl 20, 25 nebo 30...
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Lorelei
Měšťan

Post by Lorelei »

černý vlk wrote:
kucik wrote:Berte taky v uvahu, ze pokud byl drive ten ktery dung pro partu lvl. 20 a byl pote posileny, tak treba muze byt ted uz pro partu lvl. 25.
to se ale těžko odhaduje...když máš z potvor 1 exp, nevíš, jestli to je pro lvl 20, 25 nebo 30...
Není přece třeba odhadovat na kolikátém lvl. to zvládneš, když někam přijdeš poznáš, že není dobré na to místo chodit. Prostě já se bojím chodit všude a když vidím, že mi to jde jdu dál a když ne tak se tam vrátím, až posílím nebo s dalším hráčem ve skupině.
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

černý vlk wrote:
Ten kluk má pravdu.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Arash
Nováček

Post by Arash »

Garett wrote:
Arash wrote: tzn. že na obtížné dungeony musí jít opravdu parta tak 7 přiměřeně inteligentních lidí.
No to se pekne cte, ale problem je, ze v podtemnu tolik lidi najednou pripojenejch nebejva, a kdyz jo tak jsou mezi nima takovy levelovy rozdily, ze rozumnou partu do nakyho tezsiho dungu stejne neposkladas :(
Nebo 4 inteligentní postavy s promyšleným buildem, nejlépe v kombinaci tank, range dps, support/heal a disable.
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

Arash wrote:
Garett wrote:
Nebo 4 inteligentní postavy s promyšleným buildem, nejlépe v kombinaci tank, range dps, support/heal a disable.
jo a rovnou si na foru popisovat taktiky jak na kterého bosse a udělat z toho wowko
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Arash
Nováček

Post by Arash »

Pročpak? boss neboss, tohle by stejně smysl nemělo, hlavní je aby se hráči naučili ovládat své postavy.
Grunt
Šlechtic

Post by Grunt »

Vlku, ono je jedno jestli je to pro 20, 25 nebo 30 když tam jdeš na 13 :wink: :D
Zathirel Černokněžna

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
-RoF-
Ďábel

Post by -RoF- »

Hele popište mi prosím prosím jak umí srazit had na zem?

Omotá se mi kolem noh a já spadnu?
A nebo mě rafne do nohy a ja začnu skákat po jedné a spadnu?
A nebo mi strčí ocásek pod sukní a já....ehmm :oops:

Díkas :wink: Dělám si jen srandu, le zajímalo by mě to.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

Grunt wrote:Vlku, ono je jedno jestli je to pro 20, 25 nebo 30 když tam jdeš na 13 :wink: :D
no ale to poznám podle těch expů ;) ale co chudák Nul
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Grunt
Šlechtic

Post by Grunt »

Tak jinak, je jedno jestli je to pro 20,25 nebo 30 když si 32 :D
Zathirel Černokněžna

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
Sveneld
Šlechtic

Post by Sveneld »

pokud je npc tak silny, ze si posvaci pulku druziny, vcetne tebe na 32ce, tak by za tech 15-20 exp mohlo byt :)
nwn
-RoF-
Ďábel

Post by -RoF- »

*zajímá ho kolik postav ustojí implozi s TO 42*

PS: Ne Aria na ni neumřela.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

-RoF- wrote:*zajímá ho kolik postav ustojí implozi s TO 42*

PS: Ne Aria na ni neumřela.
Ja urcite! Ja sem totiz BOREC! :roll:
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Locked