//Takže plánuje se výprava na draka na zakončení staré Thalie. Viděl bych to někdy o prázdninách. Píšu to sem dřív ať se ozvou zájemci a domluvíme se na přesném termínu. Lovu zdar
Drak
-
Seth-Plzen
- Obyvatel
Drak
Po Doubkově se začíná šířit podivná zpráva. Prý se nedaleko v bažinách usídlil černý drak. Několik občanů se již také poslední dobou nevrátilo zpátky domů. Celý Doubkov má strach. Je jasné, že je třeba něco udělat. A proto startosta vyzývá všechny dobrodruhy na pomoc proti drakovi. Je třeba ho poslat, tam kam patří!!!
//Takže plánuje se výprava na draka na zakončení staré Thalie. Viděl bych to někdy o prázdninách. Píšu to sem dřív ať se ozvou zájemci a domluvíme se na přesném termínu. Lovu zdar
- Lord_Berserk
- Velmistr
Nemam rad draky
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Pán Theogil se rovněž připojí co by to bylo za ogara aby se na draka nešel poudívát. A jak tak počítám mistr Parlachin by si takovou švandu taky nenechal ujít. nebo se pletu?
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Franko Mrkvička se s radostí připojí na řež s drakem
//. šlo by to spíš dýl? tim myslim nějak po víjkendu? na ten sem měl něco malýho v plánu já
//. šlo by to spíš dýl? tim myslim nějak po víjkendu? na ten sem měl něco malýho v plánu já
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
- Phantorris
- Šlechtic
-
Seth-Plzen
- Obyvatel
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
*Franta se zamysli *
Rikate drak? No nevim, nevim. Kdyz nas bude dost, tak by sme ho mohli urcite poskodit, ale je to pekne velka bestie. Urcite vsem lidem co prijedou predam par ochranych amuletu, ale nevim jeste jestli se pripojim.
// nevim jestli mam cas az to budu vedet, tak se ozvu. ale Sethovy muzu predat svoje truhlicky s amulety a prsteny na ochranu pred ruznymi druhy elem. zraneni.. a na nejake to posileni..
Rikate drak? No nevim, nevim. Kdyz nas bude dost, tak by sme ho mohli urcite poskodit, ale je to pekne velka bestie. Urcite vsem lidem co prijedou predam par ochranych amuletu, ale nevim jeste jestli se pripojim.
// nevim jestli mam cas az to budu vedet, tak se ozvu. ale Sethovy muzu predat svoje truhlicky s amulety a prsteny na ochranu pred ruznymi druhy elem. zraneni.. a na nejake to posileni..
A zase se craftí...
Neboj prcku zavážeme ti kukadla a ani nebudeš tušit do čeho třískáš, tak jest.Parlachin wrote:“pronese smutně Parlachin“A nechcete si sním nejdřív promluvit a ne ho hned zabíjet. Já draka zabíjet nebudu.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory