Poděkování
Re: Poděkování
Diky DM maku za zpestření procházky podtemna
Příště se k těm bylinkám a jinejm surovinám k alchymii dostanu 
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
- -darkvision-
- Bůh
Ja bych taky rad podekoval Dm Maku, myslim ze to byl on. Ty kostlivci co se tam spawnuli u tech rakvi, to me totalne vylekalo. Uprimne je to tak. Telloval sem s jednim hracem furt a pomaloucku prolezaval dung, boosty dochazely a do toho slysim zvuk, kouknu se a uz vim ze je zle
Fakt sem se dlouho takhle nevylekal.
Takze diky.
Fakt sem se dlouho takhle nevylekal.
Takze diky.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Je fajn, že jakmile se někdo z vás lekne, tak hned poznáte, že se jedná o moji osobu. Heh, každý má svůj styl - asi. Ano, byl jsem to já. 
Slavné vítězství! Fakt VELKÝ BAREVNÝ DÍKY všem, co se tam vyskytli:
Tao Kan, Israel, Thea, moje žena Esu, Hunnreh, cmon, Gorhynk, Gorhunk, všichni DM, co byli s náma i proti nám! Probohy snad sem na nikoho nezapomněl.
Hlavně teda dík Caironovi, kterej to má všechno na svědomí.
Tao Kan, Israel, Thea, moje žena Esu, Hunnreh, cmon, Gorhynk, Gorhunk, všichni DM, co byli s náma i proti nám! Probohy snad sem na nikoho nezapomněl.
Hlavně teda dík Caironovi, kterej to má všechno na svědomí.
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Tak nějak bych poděkoval za posledních pár dní Hiw a Farah... a postavám okolo, co se mihli 
.
Nestydo
! Styď se
! Fuj
!
(modří
vědí, kdo! - jo a abych nezapomněl - díky
)
P.S.
A díky všem, co se mnou dneska "ke konci" měli trpělivost...nějak mi ta únava, "zmáhala" i postavu
.
P.P.S.
A když už sem píšu - příjemné intermezzo s smradi-alchymistkou
(dále viz výše).
P.S.
A díky všem, co se mnou dneska "ke konci" měli trpělivost...nějak mi ta únava, "zmáhala" i postavu
P.P.S.
A když už sem píšu - příjemné intermezzo s smradi-alchymistkou
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Přidávám se k poděkování! Bylo to parádní
Díky všem zúčastněným
//a omluva za to odběhnutí....
//a omluva za to odběhnutí....
Thea
Taky moc děkuju všem, kteří byli na včerejší bitvě od hráčů až po DM. A hlavně těm, kteří to připravovali. Moc se mi líbí, jak začíná fungovat naše družina. Jsou to supr zažitky s váma.
Díky!
Díky!
Také přidávám svůj dík ke včerejší akci s trphajzlíkama 
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
KaTo wrote:Nestydo! Styď se
! Fuj
!
![]()
![]()
(modří
vědí, kdo! - jo a abych nezapomněl - díky
![]()
![]()
)
P.S.
A díky všem, co se mnou dneska "ke konci" měli trpělivost...nějak mi ta únava, "zmáhala" i postavu.
P.P.S.
A když už sem píšu - příjemné intermezzo s smradi-alchymistkou![]()
(dále viz výše).
Také se přidávám k díkům, Farah měla velkou radost!
A smraďoška byla skvělá!
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Chtěl bych poděkovat všem hráčům ( postavám ) co byli v bitvě u Uggardu a kolegům DM za pomoc ( Luelle , Rejty ) za asistenci a speciál dík patří můži za kamerou
. Maku moc dík za video. Teprve teď jsem se mohl v klidu kouknout jak to vypadalo z pohledu hráčů... z mého pohledu to během boje bylo dost šílené - efekt , potvora , klikni , přesuň , boostuj , ustup , zařvi , promlouv za vojáka , nech se zabít , pošli posilu atd... fakt jsem byl utahanej po těch 4 dlouhých hodinách bitvy jak kdybych se tam reálně rubal jako trolobijec.
A děkuji taky našemu maličkému servru , který to vše ustál při návštěvnosti 50 + a nepadl !!! Sláva mu !
A děkuji taky našemu maličkému servru , který to vše ustál při návštěvnosti 50 + a nepadl !!! Sláva mu !
" Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
No, musím za poslední dobu poděkovat Venděa Amyss za zajímavou hru plnou slastí a strastí... Pak následuje Pidin Pidinek ( gefik ) za fajn postavičku a Miawiel společně s Rallikem Nomem za super scénku. Nesmím opomenout taky Bageshura a Ariu. Taky další dík patří kontroverzní a zlé Koře Meynolds.
Samozřejmě díky všem fajn postavám, které potkávám a se kterýma se dostávám do kontaktu.
Maku dík za tvé spestření v lese a s orkama. Cairone díky za skvělý šampon na vlasy a Luelle je dobrotivá víla.
Snad jsem nikoho neopoměl.
Samozřejmě díky všem fajn postavám, které potkávám a se kterýma se dostávám do kontaktu.
Maku dík za tvé spestření v lese a s orkama. Cairone díky za skvělý šampon na vlasy a Luelle je dobrotivá víla.
Snad jsem nikoho neopoměl.
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Dík Urlraenovi, první přepad, v podstatě první akce mojí postavy...i když sem stál jak socha. Jo a v lastně děkuju všem zúčastněným.
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
děkuji Ikstremistovi za zajímavou hru a hlavně *neviditelnost*
dík bylo to super
a jednomu trpaslíčkovi,co dostal kouř díky, za super reakce
a jednomu trpaslíčkovi,co dostal kouř díky, za super reakce
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche