Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Sveneld
Šlechtic

Re: Poděkování

Post by Sveneld »

velke dik Plasticke chirurgii Luelle s.r.o. :)
nwn
zachy
Velmistr

Post by zachy »

Diky DM maku za zpestření procházky podtemna :) Příště se k těm bylinkám a jinejm surovinám k alchymii dostanu :P
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Ja bych taky rad podekoval Dm Maku, myslim ze to byl on. Ty kostlivci co se tam spawnuli u tech rakvi, to me totalne vylekalo. Uprimne je to tak. Telloval sem s jednim hracem furt a pomaloucku prolezaval dung, boosty dochazely a do toho slysim zvuk, kouknu se a uz vim ze je zle :lol:
Fakt sem se dlouho takhle nevylekal.
Takze diky.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
maku
DM Thalie

Post by maku »

Je fajn, že jakmile se někdo z vás lekne, tak hned poznáte, že se jedná o moji osobu. Heh, každý má svůj styl - asi. Ano, byl jsem to já. :)
DM THALIE
e-mail: mkubale@seznam.cz
http://youtube.com/user/ThalieDrow
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Slavné vítězství! Fakt VELKÝ BAREV KY všem, co se tam vyskytli:
Tao Kan, Israel, Thea, moje žena Esu, Hunnreh, cmon, Gorhynk, Gorhunk, všichni DM, co byli s náma i proti nám! Probohy snad sem na nikoho nezapomněl.
Hlavně teda dík Caironovi, kterej to má všechno na svědomí. :D
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Tak nějak bych poděkoval za posledních pár dní Hiw a Farah... a postavám okolo, co se mihli :P
.
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Nestydo :oops: ! Styď se :oops: ! Fuj :oops: ! :lol: :lol: :lol: (modří :mrgreen: vědí, kdo! - jo a abych nezapomněl - díky :wink: :mrgreen: :mrgreen: )

P.S.
A díky všem, co se mnou dneska "ke konci" měli trpělivost...nějak mi ta únava, "zmáhala" i postavu :lol: .
P.P.S.
A když už sem píšu - příjemné intermezzo s smradi-alchymistkou :wink: :) (dále viz výše).
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
maliarda
Poutník

Post by maliarda »

Přidávám se k poděkování! Bylo to parádní :D 8) Díky všem zúčastněným :wink:

//a omluva za to odběhnutí....
Thea
Esuliams
Šlechtic

Post by Esuliams »

Taky moc děkuju všem, kteří byli na včerejší bitvě od hráčů až po DM. A hlavně těm, kteří to připravovali. Moc se mi líbí, jak začíná fungovat naše družina. Jsou to supr zažitky s váma.
Díky!
de Aers
Urozený

Post by de Aers »

Také přidávám svůj dík ke včerejší akci s trphajzlíkama :)
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Miell
DM adept

Post by Miell »

KaTo wrote:Nestydo :oops: ! Styď se :oops: ! Fuj :oops: ! :lol: :lol: :lol: (modří :mrgreen: vědí, kdo! - jo a abych nezapomněl - díky :wink: :mrgreen: :mrgreen: )

P.S.
A díky všem, co se mnou dneska "ke konci" měli trpělivost...nějak mi ta únava, "zmáhala" i postavu :lol: .
P.P.S.
A když už sem píšu - příjemné intermezzo s smradi-alchymistkou :wink: :) (dále viz výše).

Také se přidávám k díkům, Farah měla velkou radost! :D
A smraďoška byla skvělá! :!:
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC

https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Cairon
DM Thalie

Post by Cairon »

Chtěl bych poděkovat všem hráčům ( postavám ) co byli v bitvě u Uggardu a kolegům DM za pomoc ( Luelle , Rejty ) za asistenci a speciál dík patří můži za kamerou :mrgreen: . Maku moc dík za video. Teprve teď jsem se mohl v klidu kouknout jak to vypadalo z pohledu hráčů... z mého pohledu to během boje bylo dost šílené - efekt , potvora , klikni , přesuň , boostuj , ustup , zařvi , promlouv za vojáka , nech se zabít , pošli posilu atd... fakt jsem byl utahanej po těch 4 dlouhých hodinách bitvy jak kdybych se tam reálně rubal jako trolobijec.

A děkuji taky našemu maličkému servru , který to vše ustál při návštěvnosti 50 + a nepadl !!! Sláva mu ! :wink:
" Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku

" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

No, musím za poslední dobu poděkovat Venděa Amyss za zajímavou hru plnou slastí a strastí... Pak následuje Pidin Pidinek ( gefik ) za fajn postavičku a Miawiel společně s Rallikem Nomem za super scénku. Nesmím opomenout taky Bageshura a Ariu. Taky další dík patří kontroverzní a zlé Koře Meynolds. :mrgreen:

Samozřejmě díky všem fajn postavám, které potkávám a se kterýma se dostávám do kontaktu.

Maku dík za tvé spestření v lese a s orkama. Cairone díky za skvělý šampon na vlasy a Luelle je dobrotivá víla.

Snad jsem nikoho neopoměl.
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
artaxas
Šlechtic

Post by artaxas »

Dík Urlraenovi, první přepad, v podstatě první akce mojí postavy...i když sem stál jak socha. Jo a v lastně děkuju všem zúčastněným.
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
Luelle
Velmistr

Post by Luelle »

děkuji Ikstremistovi za zajímavou hru a hlavně *neviditelnost* :D dík bylo to super

a jednomu trpaslíčkovi,co dostal kouř díky, za super reakce :mrgreen:
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Post Reply