U draka to chcete volby řešit tu? No proč ne hehe.
Já osobně ještě nevolil a ani volit nehodlám.
Pro mě to vyjde nastejno, každá strana má dobré nápady, ale sem tam vymyslí i blbosti. Horší je pak ty dobré věci prosadit, páč mi někdy přijde, že si navzájem všichni škodí, jen proto aby návrh té druhé strany neprošel....většinou to pak odserou normální lidi.
A taky mám názor, že každý se v politice zkazí. Ti politici ví že tam sou jen na dobu určitou a že příští rok tam být nemusí, tak jen hrabou hrabou a co nejvíc pro sebe.
Nejvíc je o nich slyšet hlavně před volbama, kdy se potřebují zviditelnit.
Trošku mi to přijde jak jeden vtip.
Chlapík umře a jde do nebe...tam jsou všichni tiše a jen rozjímají a je tam mír, ticho a klid...a nuda. K chlapíkovi příjde dábel a nabídne mu, že jestli se nechce ještě podívat do pekla, tak chlapík souhlasí a dábel ho tam vezme. No v pekle tam samé nahé ženské, pivo víno teče proudem, všude tam voní pečené kuřata a tak dále. Chlapík na to hledí a jen nahoru na nebe zavolá "na vás kašlu já zůstanu tady". V tom ho dábli chytí za ruce a hodí do kotle a začnou ho tam vařit a chlapík na ně řve "Co to děláte?". A oni mu jen odpoví "No co předváděcí akce skončila, teď poznáš jak to tu opravdu chodí".
To samé ti politici, naslibují hory doly a pak se lidi díví, kolik platí daní, že mateřská klesla, že musí platit i v nemocnicích a tak, vidí jak peníze letí luftem na věci, co jsou k hovnu a na věcech co sou třeba se šetří a tak dále a tak dále.
Za mě si představuju vládu takovou, kde se dosadí lidi vykazují výsledky a bud se to lidem libí a stát prosperuje, tak tam ti politici sedí. Jakmile si lidi začnou stěžovat, tak prostě se vláda změní.
Pravda na druhou stranu je to asi problém, že by vláda mohla vykazovat zkreslené informace a vymývat lidem mozek....no to se myslím děje i ted.
Si představit že bych měl firmu a chodil si tam jen tak, vykazoval bych ročně mínus x milionů a pohoda klídek, nic se neděje.
Takže pro mě sou volby mrtvá věc

Holt se mi prostě nelíbí ani jedna strana.
PS: Hmm sem se teda nějak rozepsal o kravinách