Aura giberlingů
Aura giberlingů
Mají auru která asi u většiny buguje a nic nedělá.Kousek od bosse pak ale jeden z party dostal strach takže zlobí asi jen u některých jedinců
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Re: Aura giberlingů
Některý aury dělají strach jen zvířatům.Radim wrote:Mají auru která asi u většiny buguje a nic nedělá.Kousek od bosse pak ale jeden z party dostal strach takže zlobí asi jen u některých jedinců
Vedoucí týmu Thalie
Tak to by to zvíře,ale nesměl být drowRejty wrote:Některý aury dělají strach jen zvířatům.Radim wrote:Mají auru která asi u většiny buguje a nic nedělá.Kousek od bosse pak ale jeden z party dostal strach takže zlobí asi jen u některých jedinců
Ok to mi stačíRejty wrote:To dostal kouzlem, ne aurou.
Těch aur co maj NPC a nic to nedělá je spousta, at už normální nebo někteří bossové.
A ano, bylo to kouzlo
Koukej příště do logu, na auru by jsme házeli oba. Todle bylo kouzlo a tobě neprošlo přes SR a mně jo 
A ano, bylo to kouzlo
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
No nechci to tu spamovat ale zdrhal si ty ne jáDerken- wrote:Těch aur co maj NPC a nic to nedělá je spousta, at už normální nebo někteří bossové.
A ano, bylo to kouzloKoukej příště do logu, na auru by jsme házeli oba. Todle bylo kouzlo a tobě neprošlo přes SR a mně jo
Mozna to byla aura pro pratelske bytosti. To ze to byla aura neznamena ze to musi hned nekomu skodit kdyz do ni vejde.
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC