ale myslim ze to vyjde, takze za me pocitejte 2 persony.
Kdzy tam budem vice, nez 1 vecer, tak snad si i stihnem pokecat o necem jinem, nez o NWN, ne
Já zas beru mojí skoro ženu a pokud vím tak se na srazu o NWN téměř nebaví, jen semtam se odtrhne hlouček power builderů probírající své nechutné plánynomis_b wrote:ze se nebudete bavit jen o NWN, a ze pojede z nezneho pohlavi vice nez 1 zenska...
Celá zbraň. Možná se to bude někomu zdát málo, ale jsou to klasický rozměry na dřevárnu. Sice se najdou i větší, ale zase kdo tam má celej den tahat dvoumetrovej klacek.Lenulasek wrote:A mám menší dotaz na ty zbraně, ty míry jsou pro čepel? Nebo pro celou zbran?
Aha díky díkyRejty wrote:Celá zbraň. Možná se to bude někomu zdát málo, ale jsou to klasický rozměry na dřevárnu. Sice se najdou i větší, ale zase kdo tam má celej den tahat dvoumetrovej klacek.Lenulasek wrote:A mám menší dotaz na ty zbraně, ty míry jsou pro čepel? Nebo pro celou zbran?
nomis_b wrote:Hm, moja rikala, ze prej chce nekam jet na cundr... tak sem ji nabidl sraz Thalie. Takez prej pojede mozan i ona. Je to sice za podminek, ze se nebudete bavit jen o NWN, a ze pojede z nezneho pohlavi vice nez 1 zenska...
ale myslim ze to vyjde, takze za me pocitejte 2 persony.
Kdzy tam budem vice, nez 1 vecer, tak snad si i stihnem pokecat o necem jinem, nez o NWN, ne
Budu tam já-darkvision- wrote:Jako já bych tam i možná přijel, ale černý huby nikdo nikdy neměl rád, tak nebudu riskovat zdraví