Dik tobě za super RPLuelle wrote:děkuji Ikstremistovi za zajímavou hru a hlavně *neviditelnost*dík bylo to super
a jednomu trpaslíčkovi,co dostal kouř díky, za super reakce
Poděkování
- Ikstremist
- Měšťan
Re: Poděkování
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
Děkuji všem zůčastněným co zažili na vlastní kůži náš přepad..snad se vám to aspoň trošku líbilo.
Za smrt některých se omluvat nebudu to k tomu patří,každý den není posvícení

Za smrt některých se omluvat nebudu to k tomu patří,každý den není posvícení
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Trochu netradičně -> VELKÝ DÍK ČESKÉMU HOKEJOVÉMU TEAMU!
Děkuji maku že děkuje hokejistum
Fakt super zapas 
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
jj a rusové nemaj 3. zlato v řadě. Jsme stále jediní!
Poupátko - :-O
Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
Děkuji Urlraenovi, Garretovi, Cvikymu, Práčkovy, Sobíkovi, Sapalovi a taky Bersovi (snad se na nikoho nezapomnělo) za super výkend.
Také děkuji Hammerfallům za skvělý živý doprovod k finálovému zápasu v hokeji, hokejistům a hlavně pořadatelům Metalfestu, za to že nám po skončení konzertu Hammerfall pustili hymnu, a že jsme si jí mohli všichni zazpívat. Opravdu takhle zpívat hymnu? To se mi ještě nepoštěstilo. Nádherný pocit.
Také děkuji Hammerfallům za skvělý živý doprovod k finálovému zápasu v hokeji, hokejistům a hlavně pořadatelům Metalfestu, za to že nám po skončení konzertu Hammerfall pustili hymnu, a že jsme si jí mohli všichni zazpívat. Opravdu takhle zpívat hymnu? To se mi ještě nepoštěstilo. Nádherný pocit.
Sinkacha +++++++++++++
Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
Diky Surionovi za zpestreni hry v podsveti..uz jsem se tam zacinal nudit
ale tohle to fakt ozivilo a aj sem se bavil
a omlouvam se DM za vyruseni.... ale my se tam na to fakt dlouho pripravovali a byli zvedavi co se bude dít

- -darkvision-
- Bůh
Velky dik vsem povrchnanum, kteri meli tu cest me dnes potkat a taky Arii, prijemne zpestreni, priste na tebe vyzraju. 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
bylo to milé
mně se líbil ten koblodík
nebo jak se to píše 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Ano byla to vážně sranda. Taky chci poděkovat DM jak to přijalyPráček wrote:Diky Surionovi za zpestreni hry v podsveti..uz jsem se tam zacinal nuditale tohle to fakt ozivilo a aj sem se bavil
a omlouvam se DM za vyruseni.... ale my se tam na to fakt dlouho pripravovali a byli zvedavi co se bude dít
![]()
Diodric
Lathanien
Delrick
Lathanien
Delrick
Rad bych poslal velky dik za usmevne zpestreni hry vodeodolnemu Dariusovi a male Bojnamine (nebo jak se to herdek jmenovala :] )
Take Terk za sibalske naraficeni lektvaru v promenu v trola, kterym zpestrila hru cele parte na x hodin s dusledky plynoucimi do nynejska :]
Take Terk za sibalske naraficeni lektvaru v promenu v trola, kterym zpestrila hru cele parte na x hodin s dusledky plynoucimi do nynejska :]
Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
a Bonjemina dekuje vam obema moc jsem se u toho bavila 
Bonjemína je parádní
mě nejvíc dostalo to rozmnožování to Ambře Fionitka pěkně zapekla 
Nieninquë - legenda
*placne se do cela klekne na kolena pred Ambrou * moc se omlouvam i tobe musim moc podekovat za tvou neskonalou trpelivost s Bonjeminou
Jsem zvedava jak ji vysvetlis spojitost vousu a narozeni ditete 
Diky vsem, se kterym jsem dnes skoncil v podtemnu a nasledne v podsveti.
Diky skupine drowu za dnesni hru. Musim rict, ze mne prekvapilo, jak zabavny program jste nam v podtemnu vymysleli. Pripominalo to pisnicku deset malych cernousku s tim, ze posledni cernousek (ja) dostal popravu kosou.
Doufam, ze si Ulraen vyhru uzije.
Diky skupine drowu za dnesni hru. Musim rict, ze mne prekvapilo, jak zabavny program jste nam v podtemnu vymysleli. Pripominalo to pisnicku deset malych cernousku s tim, ze posledni cernousek (ja) dostal popravu kosou.
Doufam, ze si Ulraen vyhru uzije.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru